Iza - opinia (1) Patrycja wykonuje cudne zdjęcia i jest w stanie rozruszać na sesji nawet... Iza Klaudia - opinia (1) Wszystko super. Zdjęcia piękne, sesja sprawna. Bardzo polecamy :) Klaudia Ofelia Ratyńska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z sesji! Efekty są niesamowite, piękne zdjęcia... Ofelia Ratyńska
Marta Szpiler - opinia (1) Polecam z Całego Serca Patrycja jest utalentowana, energiczna robi najlepsze... Marta Szpiler Tetiana - opinia (1) Polecam, przyjemna cena, profesjonalne zdjęcia , mega atmosfera :) Tetiana Ewelina - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Przepiękne, ponadczasowe zdjęcia zrobione w przemiłej... Ewelina Nikola - opinia (1) Pierwsza sesja w życiu . Jestem zachwycona Nikola Kamila - opinia (1) Profesjonalna Pani fotograf! Atmosfera super. Zdjęcia piękne. Polecam, na... Kamila Karolina - opinia (1) Przecudowna atmosfera i piękne zdjęcia ️ Karolina Justyna - opinia (1) Polecam z całego serca, profesjonalnie, mega miło, a efekty przekroczyły... Justyna Aleksandra - opinia (1) Bardzo miła atmosfera podczas sesji i zaangażowane ze strony Pani Patrycji.... Aleksandra Milena - opinia (1) Miałam niedawno przyjemność uczestniczyć w sesji kobiecej, którą dostałam od... Milena Agnieszka - opinia (1) Polecam skorzystać z usług pani Patrycji. Sympatyczna atmosfera podczas... Agnieszka Anna - opinia (1) Polecam :) piękne zdjęcia, miła atmosfera. Anna Aleksandra - opinia (1) Z całego serca polecam sesje u Patrycji!! Mieliśmy z narzeczonym pierwszą... Aleksandra Agata - opinia (1) Bardzo komunikatywna, otwarta i sympatyczna osoba. Zdjęcia cudne. Patrycja... Agata Barbara - opinia (1) Polecam współpracę z Panią Patrycją - to już nasza druga wspólna sesja! Nie... Barbara Sonia - opinia (1) Dziękujemy serdecznie za przepiękne zdjęcia, które były tak świetne, że... Sonia b. - opinia (1) Przemiła Pani fotograf, która potrafi stworzyć niepowtarzalną atmosferę... b. Anna Nastały - opinia (1) Pierwszy raz w życiu miałam profesjonalną sesję zdjęciową i z czystym sercem... Anna Nastały