Paula - opinia (1) Pani Fotograf z kreatywną głową pełną pomysłów, zero stresu, mimo, że byliśmy... Paula Aldona - opinia (1) Sesja w wykonaniu Pani Patrycji to czysta przyjemnosc. Luzna atmosfera,... Aldona Marta - opinia (1) Zdjęcia przepiękne, atmosfera super, polecam! Marta
Joanna - opinia (1) fotograf przygotowany, punktualny, sesja wykonana w miłej i swobodnej... Joanna D.M. - opinia (1) Gorąco polecam Patrycję! Cudowna atmosfera na sesji, rewelacyjne podejście do... D.M. Katarzyna - opinia (1) Zawsze chciałam mieć sesję nad moim ukochanym morzem... W tym roku... Katarzyna Monika - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem ! Pani fotograf bardzo sympatyczna z podejściem... Monika Gosc - opinia (1) Przecudowna i przesympatyczna Pani fotograf. Pełen profesjonalizm i... Gosc Madzia - opinia (1) Miałam u Patrycji już kolejną sesję, bo przyznam się jakoś po tych sesjach... Madzia Kamila - opinia (1) Pani Patrycja uwieczniała nasz ślub. W jej towarzystwie goście szybko poczuli... Kamila Ola - opinia (1) Zdjęcia są cudne! Patrycja otwarta na propozycje i posiadająca mnóstwo... Ola MEGGY - opinia (1) Moja pierwsza sesja zdjęciowa była właśnie u Pani Patrycji. To był idealny... MEGGY Ola N - opinia (1) Sesja była prezentem na dzień mamy usłyszałam potem, że to najlepszy prezent... Ola N Sesja plenerowa rodzinna - opinia (1) Patrycja jest osobą ,która podchodzi do tematu bardzo profesjonalnie dbając... Sesja plenerowa rodzinna Dorota - opinia (1) Pani Patrycja dzięki swojemu unikalnemu podejściu potrafi na zdjęciach... Dorota