Dagmara - opinia (1) Pełen profesjonalizm jak i super podejście do człowieka , Patrycja potrafi... Dagmara Kinga - opinia (1) Bardzo polecam!!!:) Przemiła atmosfera :) Kinga Natalia M. - opinia (1) Bardzo polecam Panią Patrycję!!! Przemiła osoba, super atmosfera. Osobiście... Natalia M.
Katarzyna - opinia (1) Majowa sesja brzuszkowa i rodzinna u Pani Patrycji zapadła nam bardzo mocno w... Katarzyna Joanna P - opinia (1) Pani Patrycja to przesympatyczna osoba, która od wejścia wprowadza miłą... Joanna P Ania K - opinia (1) Polecam z całego serca. Zdjęcia z Patrycją to sama przyjemność Ania K Patrycja Szamborska - opinia (1) Wspaniała i profesjonalna Pani fotograf Zdjęcia wykonane z dbałością o każdy... Patrycja Szamborska Monika - opinia (1) Zdecydowałam się na sesję ciążową w tym studio i polecam z całego serca!... Monika Sylwia - opinia (1) Świetny kontakt i współpraca przed w trakcie i po sesji. Duży profesjonalizm.... Sylwia Natalia - opinia (1) Pani Patrycja jest przemiłą osobą, a cała sesja była niesamowitym... Natalia Beata i Adam - opinia (1) Cudowna sesja brzuszkowa w studio:) Pani Patrycja ma wielką moc:D jeżeli... Beata i Adam Paulina - opinia (1) Pani Patrycja jest świetna w tym co robi i przy tym jest bardzo miłą i... Paulina Karolina - opinia (1) Profesjonalne zdjęcia. Sesja przebiegła w miłej atmosferze. Karolina Anna - opinia (1) Miałam okazję być z rodziną u Pani Patrycji na sesji świątecznej. Jestem... Anna Emilia i Arkadiusz - opinia (1) Pełen profesjonalizm! Cudowna atmosfera oraz dużo cierpliwości- Pani Patrycja... Emilia i Arkadiusz Magdalena - opinia (1) Przepiękna sesja! dziękuję i polecam z całego serca !! Magdalena Ewa Wiśniewska - opinia (1) Patrycja to najlepszy fotograf ever!!! Jest genialna!!! Profesjonalna,... Ewa Wiśniewska Małgorzata - opinia (1) Super atmosfera, piękne zdjęcia, wspaniała pamiątka Małgorzata Ewelina - opinia (1) Z Patrycją mieliśmy przyjemność spotkać się kolejny raz, tym razem była to... Ewelina Magda - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z sesji biznesowej :) Pani Patrycja podpowiadała mi... Magda