Martyna Gołębiowska - opinia (1) Gorąco polecam sesje u Pani Patrycji My akurat korzystaliśmy z sesji... Martyna Gołębiowska Anastazja - opinia (1) Jestem pod wielkim wrażeniem pracy Pani Patrycji️ Pracuje szybko, wie jak... Anastazja EK - opinia (1) Serdecznie polecam zdjęcia wyszły piękne, a wszystko dzięki radom i... EK
Anna Merinkova - opinia (1) Powiedzieć, że mi się podobało, to nic nie powiedzieć. Dzięki za wspaniałą... Anna Merinkova Edyta - opinia (1) Na sesji czułam, że P. Patrycja jest profesjonalistką. Nie jestem urodzoną... Edyta Kasia - opinia (1) Długo zastanawiałam się nad sesją brzuszkową. Obawiałam się, czy będzie taka... Kasia Sonia - opinia (1) Świetna atmosfera, profesjonalne podejście, piękne kadry w krótkim czasie,... Sonia Małgorzata Ch. - opinia (1) Pełen profesjonalizm :) Pani Patrycja przyjechała z Gdańska do Chojnic na... Małgorzata Ch. karolina - opinia (1) jesli szukasz kobiecych, sensualnych kadrów, to bardzo polecam je wykonać u... karolina Weronika Kobiałka Fotografia - opinia (1) Miałam okazję brać udział w warsztatach fotograficznych prowadzonych przez... Weronika Kobiałka Fotografia Paulina - opinia (1) Polecam z całego serca!! Byłam na sesji ciążowej u Pani Patrycji, zdjęcia są... Paulina Monika - opinia (1) Z całego serducha polecam! Patrycja to osoba pełna pasji, pomysłów, ogromnej... Monika Weronika Prondzinska - opinia (1) Cudowna osoba, na odp miejscu. Sesja u P Patrycji zdecydowanie na 6! Polecam... Weronika Prondzinska Emilia - opinia (1) Z całego serca polecam p. Patrycję. Zdjęcia z sesji ciążowej przeszły nasze... Emilia natalia - opinia (1) Bardzo polecamy szczególnie na sesję ciążową! natalia Marek - opinia (1) Łatwy kontakt, sympatyczna Pani fotograf, udana sesja. Polecam! Marek Klaudia - opinia (1) Pełen profesjonalizm i super podejście. Miałam przyjemność trafić na sesję do... Klaudia Monika - opinia (1) Gorąco polecam sesję z Panią Patrycją, bardzo profesjonalnie. Sesja ciążowa... Monika Klaudia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z sesji! Efekt końcowy wow. Dosyć szybko dostałam... Klaudia Natalia - opinia (1) Polecam z całego serca p. Patrycję! Zdjęcia są rewelacyjne a podczas sesji... Natalia