Górski

Deweloperzy

Gdańsk, Joachima Lelewela 37

FIRMA NIE RESPEKTUJE ZAPISÓW UMOWY (1) Nie polecam a raczej stanowczo odradzam podpisywanie umów z firmą P.B.Górski.... klient Solidny developer (1) Jestem zbudowana rzetelnością tego developera. Zwracałam się kilka razy z... Krystyna Klijent to dojana krowa (1) Witam, niedawno zakupiłem i wykończyłem mieszkanie od PB Górski na Pohulance.... ANONIM
Startowa 19 (2) Właśnie odebrałem mieszkanie. Wszystko OK. miroslaw1410 Odradzam zakup (1) Mówiąc krótko - słaba jakość wykończenia mieszkania i jeszcze gorsza jakość... TK Moje drugie mieszkanie (1) Dawno temu kupiłam z mężem mieszkanie na ul. Lęborskiej a teraz... Malwina G. świetna lokalizacja (1) Właśnie kupiliśmy mieszkanie w centrum Gdańska i jesteśmy bardzo zadowoleni.... sayed w końcu (1) udało się zdążyliśmy z kredytem rodzina na swoim i już odebraliśmy... Ania i Tomek pilotów 23 (5) wszystko planowo, wszystko tak jak się należy obserwator mieszkaniec nieborowska - opinia (2) Uwaga na tego Dewelopera !!!!!!!!!!!!! Właśnie dziś sprzedał część ulicy... mieszkaniec nieborowska Solidna firma (6) Pod koniec roku kupiliśmy z żoną mieszkanie na osiedlu kamienice nad motławą.... gregg brak reakcji na usterki (3) Od roku walczę wraz z administratorem o naprawę usterki - woda leje się... Dariusz Klient jest śmieciem (1) Zdecydowanie odradzam. Od 1.5 toku mieszkam w „Kamienicach Nad... atretkow Gorski (7) kupiłam mieszkanie , sprzedawała mi je Pani Dyrektor Katarzyna Sasiak ,... Miki Bardzo zła firma (1) Od 6 lat próbują naprawić wielką wadę - przez ścianę szczytową po opadach... slonko Uwaga (2) Developer na pierwszy rzut oka godny zaufania a tu prosze do sprzedanych 6lat... pawel Stanowczo odradzam (2) Jednym słowem beznadzieja. Bardzo żałuję zainwestowanych złotówek w... KoNsulKoNsulton zanim kupisz zastanów się 5 razy (2) Od grudnia jesteśmy posiadaczami świeżo oddanego mieszkania na ul.... klientka Bardzo wysoka jakość (2) Szanowni Państwo. Nie moge pozostać obojetnym na różnorakie opinie więc... PHU Florian Krzysztof Florczak nie polecam - zdecydowanie ODRADZAM (1) Zdecydowanie odradzam. Ceny bardzo wygórowane - jakość wybudowanego bloku i... tomasz