Górski

Deweloperzy

Gdańsk, Joachima Lelewela 37

Przed sprzedażą bajka. Po - tragedia (1) Obsługa przedsprzedażna na wysokim poziomie. Problemy zaczynają się od... Maciej klient - opinia (1) Bardzo proszę uważać na umowy podpisywane z tym developerem. W szczególności... klient Obsługa napraw gwarancyjnych - MASAKRA (1) W 2009 roku kupilem mieszkanie od przedsiebiorstwa Gorski. Mieszkanie... Grzesiek
polecam !! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tego developera. mieszkam na armii krajowej... klientka iza - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z wyboru mieszkania w Sopocie. Mam miejsce jakie... iza drzewieciego, zimne mieszkanie (2) Ponad rok temu zakupiłem z żoną mieszkanie. Przy jego odbiorze zwróciłem... Robert brak kompetencji (1) od 2 lat cieknie woda w piwnicy i górski ma to gdzieś wszystko super do... Dariusz Rembowski obsługa w Oliwie arogancka i niekompetantna (3) Nie polecam, chyba że chcecie się nieźle naszarpać, aby dostać dokumenty... ja Jak najbardziej polecam (1) Zamówiliśmy beton od Pana Górskiego, tylko on jako jedyny nie doliczał opłaty... Łukasz Wygoński Zdecydowanie polecam :) (1) W listopadzie 2008 odebraliśmy mieszkanie na Os. Piastów V. Jesteśmy z mężem... Beata W-N już po odbiorze (1) Wraz z narzeczoną jesteśmy już po odbiorze naszego 2 -pokojowego mieszkania... Neo31 Już ponad rok mieszkam (1) Odebrałam mieszkanie na Zaspie w sierpniu 2007. Przez cały okres budowy byłam... Barbara Jestem bardzo mile zaskoczony... (1) Jestem bardzo mile zaskoczony, że można w tak profesjonalny sposób prowadzić... Absolwent Pilotów 19 (1) Zeby SM Młyniec nie pilnował chociaż też byle jak, to traedia. Obsługa w... jurek Szymon - opinia (1) Mieszkania za 400 tys. a wodomierze w kuchni i lazience - to jakas kpina. Tak... Szymon Zaspa ul. Pilotów (1) A ja jestem zadowolony. Mieszkanie wykonane poprawnie. Bardzo podoba mi się... M Mieszkanie w Gdańsku (1) Zgadzam sie w 100% z WF. W ubiegłym roku odebrałem mieszkanie. Krzywe ściany... RU Szału nie ma - mieszkanie na Zaspie (1) Witam, jestem "szczęśliwym mieszkańcem" nowego mieszkania na ul Pilów... WF Mieszane uczucia, negatywne po odbiorze (1) Kupiliśmy mieszkanie przy ul.Leborskiej w Gdańsku, odbiór koniec czerwca w... ABC konkurencja (1) Mam wrazenie ze w opiniach albo pojawily sie osoby z konkurencji Górskiego... uzytkownik_M