Górski

Deweloperzy

Gdańsk, Joachima Lelewela 37

Bardzo polecam uczciwą, solidna firmę gorski!!! (1) Kupiłam nieruchomość na oś angielska grobla: odbiór, sprawy formalne... Miroslawa Deweloper godny polecenia (1) W tym roku kupiliśmy mieszkanie na ulicy Lęborskiej. Kontakt od samego... Bartłomiej Winsławski Browar Gdański (1) Ostatni etap to zbrodnia architektoniczna na tym miejscu. Tynk... Mieszkaniec
Fatalna obsługa (1) Górski zyskuje klientów bo ma całkiem ok ceny i dobre lokalizacje.... Monika Oferta OK, jakość obsługi klienta fatalna! (2) Kupiliśmy mieszkanie na Zakoniczynie i kilkukrotnie musieliśmy kontaktować... Piotr STANOWCZO ODRADZAM (3) Właśnie wróciłam ze spotkania, na którym miałam odebrać mieszkanie.... Rozczarowana Oferta wydaje się OK, ale wsparcia sprzedających 0! (1) Trafiłam do biura aby dopytać o ofertę mieszkań z Internetu. Obsługa Pani... Ania NIE POLECAM (3) O ile do odebranego mieszkania nie mam większych zastrzeżeń, tak obsługa w... Martyna Angielska Grobla/św. Barbary jakie wrażenia? (1) zastanawiamy się nad kupnem mieszkania od pb Górski przy Św. Barbary. Na... Jolka Okropna współpraca (1) Samą ofertę mają dobrą, można się skusić. Kontakt z biurem od samego początku... Klient Beznadzieja, żenada (1) Obsługa, na poziomie zerowym. Pani od kredytów wciska mi kredyt z wyższą... Anna NIEZADOWOLONY KLIENT (1) Dział sprzedaży to jedno wielkie nieporozumienie. Po podpisaniu umowy kontakt... Amaru za nic mają klienta (1) obsługa fatalna, Panie zblazowane, kierowniczka niekompetentna i nie miła,... niezadowolona Obsługa i jakość poniżej wszelkich standardów (2) Szczerze odradzam tego dewelopera. Nie respektują umowy, a już w ogóle... xcez18 polecam pb gorski (2) jestem bardzo zadowolony i z zakupionego mieszkania Browar Gdański, jak... andrzej NIE POLECAM (1) Wraz z mężem kupiliśmy mieszkanie na Osiedlu Świrskiego i w sumie jestem... klient A ja jestem zadowolony (1) Mieszkanie w Browarze we Wrzeszczu. Usterki przy odbiorze drobne i usunięte... tran Pohulanka (3) W listopadzie odebrałem mieszkanie na Osiedlu Pohulanka. Poza drobnymi... Tomasz ODRADZAM (4) Kupiłam od Górskiego drugie mieszkanie. Usterek w bloku jest sporo, ale... katmas@wp.pl mieszkanie (2) Przeraża mnie te forum, u mnie na razie wszystko wygląda dobrze: co do ceny... dareas