Ania - opinia (1) Fantastyczna obsługa!!! Pełen profesjonalizm a Panie przesympatyczne!!! Ania Adam - opinia (1) Tragedia!!! Dlaczego badziewiarska firma istnieje na rynku? Adam Inercja PGNiG (1) 1) Kilkanaście tygodni na wprowadzenie klienta do systemu. 2) Kłopoty ze... Paulina
to jest jakaś paranoja (3) Faktury nie są wystawiane od miesiąca , infolinia znika tzn jest zajęte jak... gotowe żenada - nie da się tego inaczej opisać (1) jeżeli zastanawiasz się nad zawarciem umowy z PINIG - NIE RÓB TEGO, nie... Kamila Dziaduch Brak słów (1) Pani w okienku katastrofa nieprzyjemna, bezczelna,negatywne podejście do... Adriana Stałe opłaty (1) Stałe opłaty w taryfie W2.1 w większości przypadków są wyższe niż opłaty za... Adam komunizm (3) Po zmianie wprawa własności do lokalu "wizytowałem" w Gdyni biura obsługi... rondo (...) (1) pobierają dane raz w roku z d...y, a nie z licznika i rżną klienta na... wściekła klientka nabita w butel Ogólnopolska Spółka Akcyjna o tak niskiej jakości obsługi, no, no.... (1) Jak uwolnią rynek energii dla odbiorców indywidualnych, to na Waszym miejscu... Maria Żenada (1) Jako żywa skamienielina komunistycznej przeszłości ani firma ani jej... Były Klient Oszuści. (5) Nie wiem co pompujecie w te rury, ale fakt jest niezaprzeczalny. Co roku... Robert Obsluga Telefoniczna (1) Co 2 pracownik z Obslugi Klienta czuje sie jak Bog. Podejscie do Klienta... Klient zlikwidowane biuro (1) Po wykonaniu ok. 6 telefonów (każdy skierowywał mnie do następnego)... Gollum aktualizacja umów (3) Kilka miesięcy temu wysłałam wypełniony kwestionariusz do aktualizacji umowy... 35090042 poprawny numer telefonu (1) dzwonciepod nr 55 262 44 12 tam odbieraja ala głuchy telefon (2) Obsługa klienta to jest ostatnia rzeczą którą w tym biurze sie zajmują.... maverick Nie dodzwonisz się (3) Popieram opinię o niemożności dodzwonienia się do gazowni. Dzwoniłam już na... Anusia kontakt (1) Szanowni klienci, nr. tel. 058 - 628-62-09 nie jest nr. tel. do gazowni tylko... Pioter Tragedia (1) Obsługi klienta to nie ma tutaj w ogóle. Zgadzam się z moimi przedmówcami... Jaro