PLICHTA TO OSZUSCI

pekla mi opona w skuterku zadzwonilem do plichty gdyz byl on tam kupiony gosciu zapewnil mnie ze opony maja i jak u nich ja kupie wymiana gratis przytransportowalem skuter busem sasiada bo same kolo ciezko odkrecic na miejscu okazalo sie ze chyba nie ma takich opon po 40 min znalezli ostatnia gdzies w magazynie po 2 godzinach przyszedl pseudowulkanizator i oznajmil ze nie sciagnie opony bo maszyna mu nie lapie skasowali 190 za opone i demontaz kola i grzecznie porzegnali 60 zl dalem sasiadowi za wache mieszkam 35 km od plichty w drodze powrotnej wjechalem do wulkanizatora ktory recznie zdiol oponei wymienil zaplacilem 15 zl wiec moglem w swojej okolicy kupic opone za 60-80 zl i wymienic na miejscu wiec po co kazali mi tam jechac i nazywaja sie serwisem skoro nie potrafia oponki zmienic WIEC NIECH NIKT NIE DA SIE OSZUKAC JAK JA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PLICHTA TO OSZUSCI

Teraz będziesz wiedział,że nie należy serwisować pojazd tam ,gdzie został zakupiony (ASO), tylko należy zawsze szukać mechanika , który ma ceny rozsądne .
I to bez względu ,czy dotyczy samochodu , czy skutera.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

GODZINA ŁASKI (8 odpowiedzi)

8 grudnia między 12 a 13 Matka Boża, objawiając się w Święto Niepokalanego Poczęcia, 8 grudnia...

Czy warto brać używany sprzęt pomiarowy na budowę? (3 odpowiedzi)

Potrzebuję sprzętu pomiarowego, ale mam ograniczony budżet. Ktoś zasugerował mi, że używany lub...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...