PODZIEKOWANIA DLA PANA PREMIERA I RZĄDU !!!

Chciałem bardzo podziekowac panu oraz całemu rzadowi za sytuacje do której doprowadziliscie nasza gospodarke jest poprostu tak przecudownie ze niemoge odpedzic sie od ofert pracy.Ostatnio moja firma która zatrudniała 100 osób złozyła wniosek o upadłosc i nie wypłaciła mi pieniedzy no i jak to bywa zostałem bez stodków do zycia a wiec chciałem podziekowac za system prawny który chroni nadetych pracodawców a raczej oszustów za umowy smieciowe ale niech pan sie tym nie przejmuje tylko podniesie jeszcze vat i przyzna sobie i reszcie nadetych darmozjadów po 50tys premi za wasza ciezka prace
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PODZIEKOWANIA DLA PANA PREMIERA I RZĄDU !!!

najważniejsze, że PIS udało sie odsunąć od władzy
;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zdaje mi się, że podziękowania to nieco za słaba reakcja na poczynania tej mafii. Towarzystwo należy pogonić, a w rezerwie trzeba mieć, na wszelki wypadek, kałasznikowa. W tej kwestii dorzucę, za jakiś czas, odpowiedni link. Przy okazji sprawdza się powiedzenie, że głupi Polak po szkodzie, żeby się tylko nie sprawdziło jego rozwinięcie, że i po szkodzie głupi.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

wiele osób mówi, ze cały ten bardak to nie wina PO a "kryzysu".
I do tego zwykle dopowiadają,
- a jakby PIS rządził to by było lepiej?

Magiczne słowo "kryzys" zamiata pod dywan wszystkie błędy, niedoróbki i zaniechania rządzacych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niektórzy wierzą najwidoczniej, że to krasnoludki wywołały kryzys. A to jest przecież efekt specyficznej, cwaniackiej mentalności, ktora opanowała Zachód i zawitała do nas też.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok