Polecam wszystkim rodzicom tę placówkę, jeśli szukają czegoś znacznie więcej niż "przechowalni" dla swojego dziecka. Moje dwie córeczki uczęszczają do przedszkola "Kubuś i przyjaciele" od ponad 3 miesięcy. Dość długo szukałam odpowiedniego miejsca dla dziewczynek i miałam wiele obaw, jak chyba każdy rodzic w takiej sytuacji. Okazało się, jednak, że niepotrzebnie się martwiłam. Córeczki są bardzo szczęśliwe z każdego dnia spędzonego w przedszkolu. Wspaniałe Panie Opiekunki, zawsze uśmiechnięte i pomocne oraz przemiła Wicedyrektor Pani Sylwia dbają o zrównoważony rozwój dzieci. Dużym plusem jest to, że przedszkole posiada własny plac zabaw, na którym dzieci spędzają dużo czasu. Warto wspomnieć również, że nasze pociechy zapoznawane są z tradycją - dzieci z Paniami przygotowywały koszyczek wielkanocny, było również uroczyste i śniadanie wielkanocne. Są organizowane również wizyty przedstawicieli różnych zawodów: była pani doktor oraz pan żołnierz. Każdemu dziecku, w dniu urodzin, Panie organizują przyjęcie urodzinowe z tortem, świeczkami, konkursami i zabawami.
Gorąco polecam