Centrum Medyczne

Prywatne kliniki

Gdynia, 10 Lutego 11

Medycyna pracy - nie polecam! (2) Dzisiaj miałam badania okresowe w ramach medycyny pracy, w placówce Polmed w... Polmed -nie polecam . (1) Ostrzegam przed firmą Polmed , nie odpisują na maile i jest duży problem z... pacjent Dobry okulista i ginekolog (1) Od kilku lat jestem pacjentkom Centrum Medycznego Polmed w Gdyni. Korzystam z... Joanna Kania
Wizyta medycyna pracy (1) Miałam "przyjemność "skorzystania z usług lekarza medycyny pracy . Od samego... Oliwia Ignorancja ? Tak to tu! (1) Komplety brak informacji, tulanie sie od pokoju do pokoju. Błędy pani... Olga Jedna niemiła osoba potrafi zepsuć całą reputację (2) Wybrałem się na zwykłe pobranie krwi - prywatnie, płacąc z kieszeni 170zł.... Michał Kiepsko (1) Korzystam z usług Polmedu gównie w centrum Batory. Dużo jest tutaj do... Niezadowolony autor Niepoważni (2) Witam, Nie polecam placówki ze względu na kompetencje obsługi. Ignorują... Vitos Odradzam (1) Wizyta na pobranie krwi i okulista zajęła mi 2,5 godziny. Wyznaczone godziny... On badania profilaktyczne (1) jeżeli chcesz stracić pieniądze, czas i nerwy zapraszam na badania... Monika Stała klientka (1) Korzystam z usług Polmedu od kilku lat, praktycznie są to moje jedyne... Katarzyna