ok (1) dobra pizza i tania vito średnio (1) jak na to co się słyszy o tej pizzerii to wypada ona średnio. Ceny są... ania Znawcy pizzy (1) Naprawde, tutaj znają się na pizzach! Super wypieczona, pyszne składniki,... Daniel
Genialne ! (1) Otwarte do późnych godzin, można wyjśc z Autsajdera lub Mechanika i isc na... Studentka z mechanika Smacznie , dużo i szybko a zarazem Tanio ! (1) Polecam ! Wszystko na TAK ! Jedzenie zamówiliśmy telefonicznie bardzo miła... Smakosz pizzy zamawiasz - dostajesz... co innego (1) Któryś już raz - korzystam dość często - pizzeria, nie uprzedzając, dorzuca... Max Dobre PIZZE (1) Bardzo polecam pizze z tego lokalu. Najbardziej od tego wysokiego pizzera... Saruska_26 Fajna pizzeria (1) Skusiłam się ponownie i pizza wciąż bardzo smaczna, wnętrze poprawili bo... kleo Tanczacy pizzer (1) Wczoraj wieczorem wracałam z chłopakiem z miasta i stwierdziliśmy że skoro... Kasia Najlepsza! (1) Pizza w PRLu jest jedną z najlepszych w Gdańsku, najlepsze jest to, że ma... maja Dawno dawno temu...... (1) Kiedyś naprawdę to z checią sie chodziło do PRL, a teraz cenny z... NN www strona Kłamie !!!!! (2) Witam. chciałem zamówić pizze w Prl, patrzę na www że do 2:00 czynna i mówię... Crazy Doskonała pizza (1) Odwiedziłem niedawno ten lokal po długim czasie nieobecności. Zamówiłem sobie... Ladidadi Fajne opinie;/ (1) I jak tu do was do pracy aplikować??????? ot nikttttt Polecam ten lokal (1) Rzadko jadam w dostawie ale jeśli mi się to zdarza to rzetelnie jestem... zadowolona klientka Nie (1) Pizza dostarczona została zimna. Nie polecam nikomu. ja Beznadzieja (1) Pizzerie znalazłem w internecie, i wybrałem tylko dlatego że była godzina 23... Artur Zalatuje prawdziwym PRL (1) Pizza nie dość, że średniej jakości to na dodatek kierowca kroi na dowozie -... Kriss hmmmmmm (1) Zamówiliśmy z dowozem pierwszy raz, wcześniej jedliśmy na miejscu. Jakkolwiek... studentka Długo trzeba czekać (1) Na pizze czekałem 50 minut. Potem zamieszanie bo wydali jeszcze nie tą pizze.... Zabor