obsługa do bani ale pizza dobra (1) Za każdym razem gdy się tam zjawiam to obsługa jest do bani mylą potrawy i są... klient spoko (1) jak na miejscówkę dla studentów jest zaje...a, browar w miare tani, pizza... obi Ogólnie polecam (1) Ogólnie polecam, bylem tam pierwszy raz, trafilem przypadkowo, ale musze... wojtek
pizze bardzo smaczne :) (1) pizze sa tam bardzo smaczne kiedy zamawia sie je w lokalu :) niestety... gość :) Pizza smaczna i godna polecenia (1) ale wystroj lokalu to jakis koszmar. .... Nic do siebie nie pasuje, sciany... citoz Jak to było... (1) Za pierwszym razem, zamówiłem pizze. Miała byc standardowo do 50 min. Dzwonie... yahh Pizza ok, ale... (1) O ile pizza naprawdę fajna i w przystępnej cenie, o tyle dowóz woła o pomstę... marecki marnie (1) knajpa na studenckim poziomie. tzn tania i nic poza tym, jesli chodzi o... mlekoUHT sila mnie do jedzenia tam nie zmusza (1) jedzenie jest zjadliwe tylko w dzien dostawy produktów lecz nastepne pare dni... ZYD Do tych zniesmaczonych... (1) Widać kochani zniesmaczeni i Ci, którzy dostali coś innego albo Ci, którym... 3mia100 dla mnie jest ok (1) w pazdzierniku kiedy jeszcze zajecia na uczelni nie byly tak intensywne... cris brak kompetencji (1) przy zamowieniu pizzy wiejskiej dostalem diavolo Sebbe SYF!!! (1) Nie polecam tej Pizzerii są naprawdę Lepsze w Gdańsku Tylko nie ta nie... Paweł