ser topiony (1) od miesiaca jadam pizze nawet sie uzaleznilam ale to co dzisiaj dostalam to... magda Polecam (1) Polecam naleśniki z twarogiem są megaaaaa Naleśnikożerca Nazwa zobowiązuje... (1) zamówiłem pizze o 19:10, po dwóch telefonach przyjechała o 21.45...zimna... Tomasz
Polecam (1) pizza chyba uzależnia ;) jesteśmy z mężem prawie codziennie i jeść nie... Kasia PIZZA OK (1) Pizza ok wszystko szybko i miło załatwione Szymek pyszniutko (1) bardzo pyszna pizza,często jadam i szczerze polecam, miła i uśmiechnięta... Bożena Słabiutko (1) Pierwszy I chyba ostatni jestem tutaj na pizzy. obsluga beznadziejna, Pani na... Franciszek z Wrzeszcza wynos (1) Nie dość ze spóźnili sie ( w środku tygodnia) to jeszcze tak szczerze, pizza... ula Fatalna obsługa (1) Nieprzyjemny Pan przy kasie. Chcieliśmy skorzystać z promocji "szalone... Michał z Gdyni Pan Roman (1) Czy kiedykolwiek złapał Cię głód i miałeś/łaś problem z wyborem pizzy... Pan Roman Tragiczna obsługa (1) Pizza nawet ok, szczególnie za cenę z groupona ale facet obsługujący...... Mati Stanowczo nie polecam wręcz odradzam (1) Witam, Nigdy nikomu nie polecam tego miejsca. Obsługa bardzo niemiła,... Justyna pizzeria ok alee... (1) Do smaku pizzy, czasu realizacji zamówienia oraz ceny nie można się... Pizzerman Gdzie to razowe ciasto? (1) Zamówiłam pizze razową,mój chłopak zwykłą i pizze zupełnie niczym się nie... Msx Średnio (1) Pizza taka sobie, była nieco przypalona, długi czas oczekiwania. Na plus... zz Kierowca odrzutowca. (1) Kierowca niestety Robertem Kubicą raczej nie jest i chyba szedł na piechotę.... Nienajedzony Kiedyś pysznie, dziś słabo... (1) Kiedyś jedzenie było smaczne, porcje dania dnia były duże i naprawdę można... Dawna stała klientka Niestety się pogroszyło... (1) Byłem zarówno w lokalu jak i zamawiałem pizze (chyba częściej), Kiedyś to... PMC smaczne pizze ale reszte lepiej pominac! (1) cóż tu moge napisac tak wiec z racji iz bylem 1 raz to napisze jak bylo bez... machlak Nie polecam (1) Skorzystałam z oferty pizzerii wczoraj, niestety jakość wykonania... natka