PRYSZNIC CZY WANNA Z HYDROMASAZEM ???

Witam, prosze o rade kto ma juz doswiadczenie, zastanawiamy sie z mezem czy wybrac prysznic czy wanne. w wannie zrazilo na stroche,ze nie mozna masowac sie w zadnych plynach czy olejkach(bo dysze sie zapychaja) tylko w samej, czystej wodzie. Poza tym chcielismy zabudowac wanne kaflami, a dzis nam powiedziano ze wanien z hydromasazami nie mozna zabudowywac:-(((. Czy to prawda?? choc wolalabym relaksowac sie w wannie to przez te utrudnienia nie wiem co wybrac. Dziekuje za pomoc!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PRYSZNIC CZY WANNA Z HYDROMASAZEM ???

Taką wanne można napewno obudować,tylko obudowa musi być zdejmowana.

Przede wszystkim taka wanne i prysznic trzeba bodajze co rok serwisowac czyli czyscic wnetrze hydromasazu. Inaczej narazacie sie na niezbyt mila bakterie listerie. Z tego co widze nikt tego nie robi. W takim razie co to za relaks jesli jest zagrozeniem dla zycia? Jesli takie (platne oczywiscie) czyszczenie macie w planach to chyba lepsza wanna, bardziej poczujecie masaze.

dzieki za rady, prosze o wiecej:-))

sama chciałam wanne z hydroamasazem ale taka wanna jest tylko do masarzu a nie do mycia się

te dysze zapychaja sie wlosami naskorkiem
i zle na to wszystko wplywaja zele szampony i inne cuda których uzywamy do kąpieli

lepiej kupic prysznic z hydromasazem tutaj juz nic takiego sie nie dzieje i mozna jednoczesnie sie myc i korzystac z maszu

ewentualnie do standardowej wanny mozna kupic mate z hydromasazem

też chciałam wannę z hydromasażem, ale ostatecznie kupiłam zwykłą ale dużą taką fajną że można swobodnie masować się wzajemnie :)

ODRADZAM!!!!tylko nie wanna z hydro. chyba ze lubicie wizyty u dermatologa;)!!w wannach z hydro woda zostaje w rurach i zaczyna "rosnac"praktycznie nie ma szans wyczyszczenia wnetrza rur,po tygodniu nieuzywania z dysz zaczyna wylatywac brud.Sa plyny do czyszczenia tylko ze wiaze sie to z zapelnieniem wanny powyzej poziomu dysz wylotowych a co za tym idzie duze zuzycie wody.Jak lubicie bable i masarze to polecam maty wkladane na spod wanny sa higieniczne i o wiele bardziej bezpieczne.Przerabialem wanne teraz mam mate i naprawde jestem bardzo zadowolony

apropo kabiny jesli tez ma byc z dyszami to takze odradzam .Najlepiej wanna z siedziskiem(wygodne do prysznicu)i mata.zajmuje sie remontami i mam dosc duze doswiadczenie wtemacie.Pozdrawiam

Zdecydowanie wanna i najlepiej z hydromasażem. Te wanny sprzedawane aktualnie są super i wcale nie trzeba być bogatym by faktycznie posiadać świetną wannę. Tak fajna wanna jak ta:
http://www.e-inclusive.pl/Wanny-łazienkowe/Wanny-z-hydromasaĹźem/Wanna-z-hydromasaĹźem-CORAZON-180X180-nr.kat.-PB3000031.html kosztuje ledwie 2,5 koła ;-)

Czyszczenie i serwisowanie takiej wanny jest kosztowne i niezwykle upierdliwe. Dla cierpliwych

moim zdaniem do łaziennki czy kuchni rzeba wybierać takie sprzęty i armaturę żeby bez problemu się czyściło... bez rowkow dziureczek i zakrętasów... po prostu bez pierdoł.. a hydromasaz to taka pierdoła... jak sobie wyobraze czyszczenie wanny wokól tych wszystkich "kóleczek"... pol zycia w lazience...

to lepiej kupic mate ozonowa do hydromasażu

Nie - najlepsze rozwiązanie zaproponowałem. Połączenie wanny prostokątnej + zasłonki - wszystko do kupienia w e-inclusive za śmieszne grosze.

Inne tematy z forum

Jaki stolik kawowy (6 odpowiedzi)

Jaki stolik kawowy pasuje do narożnika i małego nowoczesnego wnętrza:-)proszę o focie

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (53 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...

Stół + krzesła - gdzie najtaniej? (55 odpowiedzi)

Gdzie najtaniej kupię zestaw stół +6 krzeseł,może któraś z was wie coś na temat?