PRZEDSZKOLE NR 66 na zaspie- Źródełko

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Czy ktoś mógłby mi napisać jaki jest koszt pobytu?

Najlepiej kwota w sumie.

Z góry bardzo dziękuję!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PRZEDSZKOLE NR 66 na zaspie- Źródełko

w górę

http://forum.trojmiasto.pl/Panstwowe-przedszkole-Zaspa-t301025,1,16.html

Wejdź również na stronę przedszkola ,tam masz podane opłaty

Dziękuję JOLEK! W końcu znalazłam 580 to dużo jak na przedszkole państwowe.

Ale na stronie przedszkola nie znalazłam Cennika.

przedszkole 66 na Zaspie - koszt rzeczywiście 580. Jednak nalezy pamiętać, ze w tym sama opłata za przedszkole to 350 zł za 9godzinny pobyt więc tyle ile w każdym państwowym przedskzolu. Dodatkowo 220 zł miesięcznie płąci się za opiekę lektorki 5 godzin dziennie, któa z dziećmi mówi wyłacznie po agnielsku. Moim zdaniem warto- moja córe4czka chodzi od września i w tej chwili wraca z przedskzola i mówi nie tylko wyrazy ale całe wierszyki i piosenki w języku angielskim. Poza tym świetna kadra i przestronne, dobrze wyposażone przedszkole.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wątpię, że to fajne przedszkole. Bardzo mi się spodobał jak tylko tam weszłam i ma super opinie.
Ale w niepublicznym za możliwość 11 godzin opieki i angielski zapłacisz 650 zł. Moim zdaniem różnica w cenie jest minimalna, a czas ewentualnej opieki dłuższy.
Chciałam tylko porównać ceny i to zrobiłam :) Dzięki!

Proszę uprzejmie. A jakie przedszkole wybrałaś?

Te, które jest bliżej czyli 13.

Bardzo dobry wybór.Popieram w 100%

Anka trzynastka,czyli to nie publiczne?

Tak. Właśnie to.

Tak to dziwne bo ja jak przychodzę po dziecko to pani lektorka zachowuje się jak pomoc pani przedszkolanki( maluje, pomaga coś wycinać zero zabaw po angielsku). Zupełnie odmienne mam zdanie na temat tego przedszkola. Nie możesz zrezygnować z nauki j.angielskiego bo niby dziecko ma 5 godz. dziennie. Dziwny układ i jeszcze się dziwię, że nie było żadnej kontroli. Jesteś przymuszana że niby dajesz na komitet rodzicielski 220 zł ( a to jest za ten niby angielski). Ktoś powinien się przyjrzeć czy pani dyrektor nie jest powiązania z ta szkołą j. angielskiego. Strasznie nie korzystna umowa została podpisana jak dziecko zachoruje i tak musisz płacić.... Przedszkole MASAKRA PANIE ZACHOWUJĄ SIĘ TAK JAKBY ZA KARĘ PRACOWAŁY..NIKOMU NIE POLECAM!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zastanawiam się nad wyborem tego przedszkola w przyszłym roku, ale po wpisie powyżej zwątpiłam. Czy są tu inne mamy przedszkolaków ze Źródełka? Możecie powiedzieć, czy ten angielski w ogóle ma sens? Monia, o której odbierasz pociechę z przedszkola? Słyszałam, że lektorki pracują do 13.00. Czy możesz coś więcej napisać?

Mam zupełnie inne zdanie na temat tego przedszkola. Język angielski to była walka rodziców, aby go zostawić i aby opłata przejeła forme komitetu. Rodzice bardzo nie chcieli, aby nie było angielskiego. To był jeden z powodów, dla których ja dałam dziecko właśne do tego przedszkola, a gdy przypomnę sobie zeszłoroczne zebranie, było śmiem twierdzić większość rodziców, a pomysł komitetu wyszedł od rodziców. Co do pań mam odmienne zdanie, są super, przynajmnie w grupie, w której jest moje dziecko, po za tym widzę, ze moje dziecko uwielbia panie z przedszkola i uwielbia swoje panie. Bardzo polecam właśnie przedszkole nr 66 na Zaspie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie napisałam, ze w moim poczuciu angielski ma sens, moje dziecko sporo piosenek, słówek przynosi do domu. Trochę powyżej się powtórzyłam, chodziło mi o to, że wiem jak panie rozmawiają z dziećmi w przedszkolu i jak się nimi zajmują, bo świetnie moja pociecha pokazuje to w swoich zabawach, bawiac się w panie i w przedszkole, moje dziecko oczywiście jest zawsze pania-) Jakbym miała wybierać jeszcze raz przedszkole, wybrałabym właśnie nr 66.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ile obecnie wynosi czesne w przedszkolu?

Inne tematy z forum

Pomysł na wieczór panieński ? (17 odpowiedzi)

Przyjaciółka poprosiła mnie żebym została świadkową na jej ślubie. Zgodziłam się i wiąże się z...

Dobry ortodonta (36 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...