Zdecydowanie polecam !!! (1) Wybrałem ten warsztat na podstawie opinii z tego portalu i się nie zawiodłem... Krzysztof Polecam (1) Przy okazji likwidacji szkody z AC dodatkowo wykonano odpłatnie poprawki... Adam D. Warsztat godny polecenia! (1) W warsztacie naprawiałem samochód Audi A3. Uszkodzony był błotnik i zderzak... R.F
REWELACJA (1) Naprawa trwała 2 godziny, kolor idealny, po prostu jedno słowo R E W E L A C... olo Zdecydowanie polecam! (1) Tydzień po świętach wielkanocnych brałem ślub - niestety parę dni przez... Adam BMW (1) Naprawiałem w warsztacie Pacars moje BMW E60 w którym uszkodziłem przód... Michał Volvo (1) Mialam wypadek pod koniec maja z polisy oc. Sprawca uszkodzil mi caly przod... Magda wzorowo (1) w tym warsztacie polakierowano bok samochodu tak ,ze nie widać różnicy między... civic POLECAM!!! (1) Bardzo miła i szybka obsługa. Przystępne ceny i fachowe podejście do klienta.... Ewelina Gdynia super warsztat (1) Polecam usługi w tej firmie. Do lakierowania miałem jeden element. Właściciel... michalolsz Zadowolona Klientka (1) Polecam ten warsztat, przystępne ceny, dobre podejście do klienta. Ania z Pustek Polecam!!! (1) W warsztacie naprawili i polakierowali zderzak oraz błotnik, wykonali to... Arczi Profesjonalnie i szybko!!! (1) Polecam ten warsztat! Wykonywałem u nich usługę lakierniczo - blacharską i... Jarek