BAL SYLWESTROWY 2015/2016 (1) W tym roku miałam przyjemność gościć z przyjaciółmi na balu sylwestrowym... Ania Sylwester (1) Witam, Też z niewielką grupą osób uczestniczyliśmy na zabawie sylwestrowej... Uczestnik BAL SYLWESTROWY 2015/2016 (1) miałem przyjemność gościć w ty pałacu na balu sylwestrowym 2015/2016 i było... ryszard osinoręki
Bardzo przyjemna restauracja w bardzo klimatycznym miejscu (1) Jedna chyba z ciekawszych restauracji w Gdańsku i okolicach. Bardzo miła... Mariusz Monika - opinia (3) Wykwintne dania serwowane w przepięknym otoczeniu.Serdecznie polecam Pałac... Monika Niestety to juz nie to samo miejsce (2) Bywalem kilkakrotnie w Palacu i mialem przyjemnosc uczesniczyc w wspanialej... Krzysztof Niesamowita restauracja! (1) Miałem przyjemność gościć ostatnio w hotelu ze znajomymi i powiem szczerze -... Krzysztof Rewelacja! (1) Super miejsce z wyjątkową atmosferą, bardzo miłą obsługą i genialnym... Daniel Gość - opinia (2) Kuchnia bardzo smaczna, wykwintna. Szczególnie polecam menu degustacyjne.... Gość Jedno z piękniejszych miejsc na ziemi (1) Trafiliśmy do Pałacu Kościeszy wraz z mężem w celu uczczenia tegorocznych... Katarzyna i Krzysztof Pytner