MK - ocena (1) bardzo smaczne śniadania, zarówno A jak i B, mega miła Pani z obsługi i co... MK Hanna - ocena (1) Bardzo smaczne jedzenie, duże porcje. Miłą obsługa. Miejsce warte polecenia. Hanna Ana - ocena (1) Bardzo smaczna kuchnia Ana
volodymyr - opinia (2) Super kuchnia, Super smaczne. Найкраща україньська їжа! volodymyr Sofia - ocena (1) Bardo dobra restauracja , warta odwiedzenia Fajna obsługa i przepyszne Dania... Sofia Hubert - ocena (1) Bardzo mi smakowało jedzenie . Zamówiłem pielmieni z jagnięcina, filet z... Hubert Radosław - opinia (1) Restauracja nieprzygotowana na przyjęcie zamówienia w godzinach sztytu. Moje... Radosław Kasia - opinia (1) Polecam deser pierogi z wiśnią i makiem, pycha. Kasia Magdalena - opinia (1) Obsługa fatalna,kelnerki zero kultury,przeklinają. Na potrawę czekaliśmy 1,5... Magdalena Zadowolony klient - opinia (1) Wczoraj mieliśmy komunię św syna jesteśmy zachwyceni przygotowaniem sali,... Zadowolony klient Tatiana - opinia (1) Super! Domowe jedzenie! Polecam! Prawdziwa kuchnia ukraińska ! Tatiana Zniesmaczona - opinia (1) Tragedia to mało powiedziane!!!! Żeberka twarde, gumowe i nie do zjedzenia!... Zniesmaczona Joanna - opinia (1) Super miejsce, doskonałe jedzenie, sprawna i miła obsługa. Bywamy często. Joanna Piotr - opinia (1) Świetne, pyszne jedzenie, duże i smaczne porcje, przemiła obsługa - polecam,... Piotr Anna Hanina - opinia (1) Cudowne, klimatyczne miejsce tak bardzo przypominające rodzinny kraj❤️... Anna Hanina Anna Hanina - opinia (1) Bardzo dobra jakość jedzonka❤️ Uwielbiamy i często przychodzimy Anna Hanina Marek - opinia (1) Doskonałe menu i miła obsługa.Polecamy. Marek Wstyd, a nie lokal (2) Obsługa beznadziejna,ale to nie jest najważniejsze. Dania źle przygotowane.... Hania Aga - opinia (1) Byliśmy po raz pierwszy i............. mam nadzieję, że nie po raz ostatni.... Aga Nakarmieni po kokardę! (1) Świetny barszcz ukraiński! Pyszne deruny! Porcje "górnicze"! Miła,... Mirka