Panaya Thai Restaurant

Restauracje Jedzenie na wynos

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 31

Smacznie i przyjemnie - polecam (1) Mimo iż lokal jest niewielki, to można w nim poczuć tajską atmosferę. Jest... Agata Ale Dobre !!! (1) Już kilka osób polecało mi tą restaurację, ale nigdy nie było mi po drodze na... Szymon Magda - opinia (1) Odwiedziliśmy Panaya w maju 2015. Lokal bardzo skromnie urządzony, wręcz ma... Magda
kiedyś było lepiej (1) Zmieniono kartę i niestety chyba kucharza. Jedliśmy zupę z mleczkiem... maks Polecam (1) Mala restauracyjka z doskonala kuchnia tajska. Przemila i zyczliwa obsluga.... BP fantastyczne miejsce!!!!! (1) choć na pierwszy rzut oka wygląda niepozornie, jest to restauracyjka z... JS jestem baaaaardzo zadowolona (1) Zamówiliśmy jedzenie na konkretną godzinę - dostawa była na czas. Pani... bośka Odrobina Tajlandii w Sopocie (1) Jedzenie przepyszne, bardzo bogaty wybór dań, ciekawe autorskie napoje i... Mała milo i przyjemnie (1) Wspaniałe jedzenie, wspaniała obsługa i oczywiście klimat, nigdzie nie ma... MN Mieszane uczucia (1) Mieszane uczucia - były plusy, ale i minusy. Tego wieczoru była w restauracji... currymaniak hmm (1) dziś miałam okazję być tam z narzeczonym. Przyjemna pogoda,siedliśmy na... E. Super (1) Prawdziwa kuchnia z Dalekiego Wschodu. Jedzenie świetne, wszystko oryginalne,... Rych zdecydowanie odradzam (1) Niestety, opinie wcześniejsze się potwierdziły. Jakość marna. Ceny z kosmosu.... bumboxs przemiła obsługa (1) Kelnerka przemiła, podobnie jak i właścicielka, z którą można pogadać o... Piotr posprzątać toaletę!!!! (2) Co tu dużo pisać, w tej knajpce jedzenie jest takie ile kosztuje. Raz dobre,... koralina BARDZO MARNIE ZA TE PIENIĄDZE TO WYZYSK (1) wystrój bez smaku jak i jedzenie, oczekiwaliśmy naprawdę dobrej kuchni za te... Roman rwewlacja (1) Fantastyczne miejsce, w obliczu beznadziejnych, jałowych knajp w Sopocie... Ania i Michał Kosmiczne ceny za 'budkowa' jakosc (1) PORAZKA!!! Cena za zielone curry (wodniste i z kalafiorem!) 44zl !!! Lepsze... Wojtek i Renata