Panny Młode sierpień 2012

a co .. My też możemy mieć swój wątek zapraszam Kochane :) jak przygotowania???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Panny Młode sierpień 2012

wyręczam Was w pisaniu maila z zapytaniem o cenę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aga-pewnie, choć większość jednak NIE ma cen na swoich stronach.
Po za tym, cena za takie usługi to sprawa indywidualna i nie ma co ludzi wprowadzać w błąd.Bo każdy może usłyszeć inną cenę.

madzienkaja: Nie bardzo rozumiem, do czego Ci potrzebna jest informacja kto ma i za ile? Zbierasz materiał do jakiejś pracy?

Niektóre Panie maja ceny na stronie, ale Ta akurat nie:)

Nie wiem czy panie wizażystki będą szczęśliwe jak będziecie podawać ich ceny bez ich zgody.

chyba logiczne, ze nie pytam się o wygląd, tylko o Nazwisko :P wiec nie widze w tym nic dziwnego.

;) ja wybrałam p. Magdę Purchlę, jestem zachwycona po próbnym i za całość (próbny + ślub) płacę 270,00 zł

Co to za dziwne pytanie? :)
"akie macie wizażystki i ile płacicie???"
Moja jest wysoka około 30 lat,ciemne krótkie włosy, płacę mało ;)

u nas tez do przodu - w koncu przyszly zaproszenia - grafik wydawal sie z lekka ulomny wiec troche sie balam, ale finalnie wszytsko przyszlo takie jak chciałam :) piekne proste klasyczne i eleganckie... powoli rozdajemy zaproszenia najblizszym i wszyscy sie zachwycają :)

zaczynam szukac dekoracji do sali :)

Dziewcyzny a jakie macie wizażystki i ile płacicie???

U nas przygotowania też do przodu :D wczoraj zamówiliśmy zaproszenia, umówiliśmy się na spisanie protokołu i wybraliśmy wzór obrączek - znajomy jubiler wykona je z naszego złota. :) Makijaż zaklepałam w zeszłym tygodniu a dziś ie z moim lubym szukać mu garnituru bądź krawca, który go uszyje. ;) Achhh, TEN DZIEŃ coraz bliżej!

ja w końcu wysłałam zaproszenia do osób które mieszkają za granicą ;).
jeszcze tylko rozdanie zaproszeń części rodziny (na szczęście za jednym zamachem przy urodzinach dziadka :D) i z głowy :D.

Złożyłam dziś zamówienie na moje żółte buty :D! Już się nie mogę doczekać efektu końcowego ;) . a także dziś zamówiliśmy obrączki ;D babcia nas "uratowała" dorzucając trochę swojego złota ;), bo ja miałam tylko jeden pierścionek do przetopienia a to trochę mało ;)..
Cieszę się, że mam kolejną rzecz z głowy :D

Nam już zostało 1 zaproszenie do rozdania:) No i wtedy ewentualnie rezerwowi:)

Na zeszły tydzień to trzeba wziąć sporą poprawkę :) sporo firm zrobiło cały tydzień wolne.

No niestety termin na realizację zakreślili sobie 15 dni roboczych, wcześniej dość długo trwało potwierdzanie, a teraz okazało się, że wkładki są gotowe, ale okładki idą z zagranicy i jakoś dojść nie mogą :( masakra!!!! miały być w zeszłym tygodniu, wczoraj Pan powiedział, że będą do końca tego ;) jeśli nie czeka nas wszystko od początku :(

Natalinda: pisałaś pod koniec marca o zaproszeniach, nie mów że tyle idą??!! To chyba jakiś żart... U mnie od momentu ostatecznego potwierdzenia projektu, do kuriera było max 10 dni.
Hah, ale co z tego że mamy zaproszenia, skoro mojemu lubemu nie spieszy się, żeby wysłać do swojej familii... a potwierdzenie mamy do końca czerwca :) Muszę go jakoś zmobilizować

Dziewczyny ja ostatnio odbierała akt chrztu dla kuzyna, nie było żadnego problemu. Co do nowości buty zakupione po wielluuuuuu przebojach, oprawa muzyczna do kościoła zamówiona, makijaż zaklepany tylko z zaproszeniami jak zwykle problem - podobno mają być w tym tygodniu - zobaczymy ;)

Chyba nie mam kogo prosić żeby podszedł po te dokumenty.Ustalę jaki to dokładnie kościół i zadzwonię i na pewno nic płacić nie będę :) Nie robią łaski żeby to dać.

my nic nie płaciliśmy za akt chrztu !!!!!

ja wysłałam kuzyna mieszkającego w moim rodzinnym mieście i 20 zl bylo ok. akt urodzenia z kolei zadzwonilam do urzedu, wypelnilam formularz, zrobilam przelew na 10 zl i wyslali.

Spróbuj zadzwonić - mój Bartek dzwonił i bez problemu wysyłali i to już drugi raz, w zeszłym roku tez potrzebował akt chrztu do bierzmowania ;)

i żadnych pieniędzy nie dawaliśmy ani tym bardziej nie wysyłaliśmy ;)

najlepiej podeslac kogos z rodziny, co by co łaskę przekazał

Inne tematy z forum

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...