PANTA -

Kasacja pojazdów

Gdańsk, Uczniowska 52

Grażyna - ocena (1) W dniu 1.03.2024 korzystałam z usług Państwa firmy . Chcę podziękować za... Grażyna Rudnicki Ryszard - ocena (1) Używane części w przystępnych cenach. Bardzo miła i fachowa obsługa. Jestem... Rudnicki Ryszard Iza - opinia (1) Jestem zadowolona, szybki odbiór samochodu. Pan miły i pomocny. Polecam Iza
Andrzej - opinia (1) Duży wybór części. Miła i bardzo pomocna obsługa. Szybka dostawa. Części... Andrzej Powinni się nazywać Januszex (1) Chamska i prostacka obsługa tylko czeka, żeby się awanturować (najwidoczniej... Tumulec Wielkie g**no (5) Niech lepiej zmienią obsługę bo tylko piszą że poprawią a z tego nic nie... Michał złomowanie (1) Odbiór auta parę godzin po zamówieniu, błyskawiczna wycena, mila obsługa,... Tigerbart brak części (1) jak potrzebuję części to czasem zajrzę do sklepu z nadzieją że będzie... klient co nic nie kupił CZĘSCI (1) Polecam Pantę duży wybór części do starszych modeli aut, ale do mojej Łady... J.A Polecam tę firmę. (1) Polecam tę firmę. Rzetelna i miła obsługa. Zdanie sprzętu za darmo. Odbiorcy... Artur miazga :D (1) jestem tam co 2-3 dzien bo co chwile cos nowego mi sie przypomni zawsze... Laska przede wszystkim sympatycznie (1) Jeżdżę na PANTĘ bardzo często, można powiedzieć, że to drugi dom :) Znalazłam... edyta :) Mechanik - opinia (1) Korzystam i polecam :) Klienci warsztatu kręcą coraz częściej nosem słysząc... Mechanik Komletny brak podejścia do klienta (2) Gość w długich włosach na częściach samochodowych minął się z powołaniem... daxx ŁADA SAMARA TYLNA SZYBA (1) Szukałem tylniej szyby do Łady Samary sprzedawca powiedział mi że nie mają... Mateusz Nie polecam - sprzedaż części samochodowych (2) Nie polecam z korzystania z usług sklepu z używanymi częściami samochodowymi... klient Coś sie dzieje (1) Na sklepie pojawiła się nowa osoba (mam nadzieje ze ta osoba zajmie miejsce... Stanisław Obsługa za ladą - sprzedaż części. (2) Sklep można ocenić dwojako, ze względu na obsługę. Jeśli za ladą wycen siedzi... 3F beznadzieja (1) Co z tego, że wybór duży, jak obsługa - paranoja! Przez telefon pan zajmujący... Paweł Obsłużony prawidłowo (1) Wybór do aut starszych marek rzeczywiście duży, choć do nowszych aut już... darkone6661