Panteon

Fryzjerzy Przedłużanie włosów Paznokcie

Gdańsk, Świętego Ducha 7/9/11

POLECAM (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta,p.Malwina to nie tylko fryzjer ale... Sylwia Mega POLECAM !!! (1) Byłam 1 raz z polecenia, fachowa obsługa i klimat jak w domu, usługa wykonana... Agata kreatywność na pierwszym miejscu (1) Pani Malwina to nie tylko bardzo dobry fachowiec ale przede... Irenka
Polecam tym co lubią ryzykować (1) Można się bardzo nadziać na "wizję" pani fryzjerki z Panteonu. Dziś na... Gosia nie polecam (2) Ej opinie ok moze dla stałych pań inne warunki.Może i panna ma czy miała... Anka Najlepsza Fryzjerka w Gdańsku (1) Co najważniejsze Pani Malwina ma doświadczenie, jest kreatywna i na bieżąco z... Aga Ekstra obsługa klienta (1) Jestem stałą klientką u Pani Malwiny w salonie.Robię tam paznokcie,przedłużam... Edyta Bardzo dobry fryzjer! (1) Nie rozumiem kompletnie poprzedniej opinii, bo ja jeżdżę do p. Malwiny z... Laura Klient - opinia (2) Niestety nie jestem zadowolona z usług w Panteonie ponieważ farba została źle... Klient Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona , Malwina jest profesjonalista!!! Dziękuje Klientka Rewelacja! (1) Z czystym sumieniem polecam ten salon! Pani Malwina jest profesjonalistka!... Kasia TOTALNA BEZNADZIEJA!!!! (2) Niestety z przykrością muszę napisać, że usługa fryzjerska oraz umiejętności... NIEZADOWOLONA polecam! (1) W jednym małym saloniku można załatwić wszystko - doczepianie włosów, rzęsy,... Kadura super super super (1) Pani Malwinko dziękuję Pani za super fryzurkę i kolorek.Nie sądziłam,że... niki Polecam wszystkim (1) Pani Malwina jest bardzo sympatyczną osobą i w 100% profesjonalistką. Potrafi... seesha Najlepszy salon do jakiego moglam trafic (2) Od jakiegos czasu korzystam z uslug salonu i zawsze wychodze z niego... Asia POLECAM WSZYSTKIM - REWELKA! (1) Malwinko jesteś poprostu cudowna!!! Przeszłam taką metamorfozę, że sama nie... Sandra Dziękuję (1) Malwinko, Mój Mistrzu Grzebienia i Nożyczek :) Dziękuję Ci za kolejną moją... Iv Polecam każdemu ten salon !!!!!!!!! (1) Kiedyś byłam klientką "bardzo znanego salonu" w Gdyni. W pewnym momencie... Mała Mi Fryzjerska Porażka!!! (1) Jestem kolejną niezadowolona klientką, której Pani Malwina spaliła włosy,... anna30