Panteon

Fryzjerzy Przedłużanie włosów Paznokcie

Gdańsk, Świętego Ducha 7/9/11

**** (1) Kilka krotnie korzystałam z usług Pani Malwiny na początku byłam zadowolona z... Była klientka same +++++++ ;) (1) Nie trzeba duuużo pisać! Uważam, że jeśli ktoś posiada talent oraz chęci to... Sylwia Jak się ścinać to tylko u Pani Malwiny! (1) Mogę z czystym sumieniem polecić usługi Pani Malwiny, jako osoby w 100%... zadowolona klientka
Z umiejętnością stylizacji Pani Malwina nie ma nic wspólnego (2) Do salonu przyszłam z przekonaniem spotkania Pani stylistki z prawdziwego... Magda SUPER SUPER SUPER (1) JESTEM KLIENTKĄ TEGO SALON OD ROKU I LEPIEJ TRAFIĆ NIE MOGŁAM SUPER KLIMAT I... MONIKA ruina i tragedia (1) jakosc uslug amatorska.kompletnie nie czulam sie profesjonalnie... anita super :) (1) od ponad roku chodzę do Ani i jestem baardzo zadowolona, to co ona robi mi z... monika "do poprawki" (1) Co do strzyżenia,fatalne i nie chodzi tu o właścicielkę tylko jej... xenia Świetny salon (1) Fachowe doradztwo,miła obsługa, ogólnie pozytywne wrażenie.Polecam gorąco. asiadobro STUDIO FRYZUR (1) super salon fryzur. Polecam BARDZO!!!Zawsze zadowolona z doboru fryzury,... renia Paynokcie (1) Jestem bardzo zadowolona! Przyjemny klimat, sympatyczne panie. Ala stała klientka - opinia (1) To jest bardzo dobry salon fryzjerski polecam każdemu kto chce zmienić swój... stała klientka Ada - opinia (1) Profesjonalne podejscie do klienta, w koncu miejsce gdzie klient czuje sie... Ada