Parikardo

Fryzjerzy

Gdynia, Zgoda 3/1

Fantastyczny Fryzjer:) (1) Od dzisiaj nie wyobrażam sobie pójść do innego fryzjera niż pan Marcin:)... Magda PAN MARCIN JEST NAJLEPSZY (1) KORZYSTAM JUŻ Z USŁUG P.MARCINA PRAWIE ROK,I ZA KAŻDYM RAZEM WYCHODZĘ Z INNĄ... ILONA Asia - opinia (1) To była moja pierwsza wizyta i jestem bardzo zadowolona. Bardzo mila i... Asia
Kreatywny fryzjer (1) Mowa oczywiście o Panu Marcinie. To fryzjer, który profesjonalnie i... Sandra Polecam p. Marcina ! (1) Polecam p. Marcina ! Jestem stałą klientką p. Marcina - za każdym razem mam... Patrycja aganadal - opinia (1) Do "Parikardo" podązyłam za P.Marcinem:),który jest profesjonalistą w swoim... aganadal Najlepsi fryzjerzy w Gdyni (1) Od kilku lat szukałam w Gdyni fryzjera, który łączyłby wysokie umiejętności z... Zuzanna Malinowska polecam fryzjera Marcina (1) polecam, świetnie i fachowo strzyże i farbuje , dobiera fryzure do... Alicja P. Marcin (1) Fantastyczny fryzjer. E.T. Fryzjer Parikardo (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug w tym salonie. Zarowno Pani Monika... E.T. Polecam p.Marcina (1) Jestem stałą klientką p. Marcina, bo to jedyny fryzjer, na którego mogę... Monika doskonały fryzjer (1) Wczoraj skorzystałam z usług fryzjera Pana Marcina. Byłam trochę zrezygnowana... Danuta z Gdyni polecam (1) Ja gorąco polecam usługi pani Iwony - jest przesympatyczną, bardzo ciepłą i... Beata Polecam p. Marcina (1) Ponownie byłam u pana Marcina i jak zwykle jestem zadowolona. Długo szukałam... Monika W końcu jestem zadowolona :) (1) Znajoma poleciła mi "Parikardo" i Panią Krysię i..... w końcu jestem... Karolina PROFESJONALIZM=MARCIN (1) Odczekałam kilka dni z opinią aby sprawdzić jak włosy będą zachowywały się po... Eta Uwielbiam! (1) Jestem stała klientka fryzjera Marcina! Jest to osoba z pasja, bardzo... Ania Gorąąąąąąco polecam!!! :-) (1) Marcin to Fryzjer z pasją, który podchodzi indywidualnie do klienta, zna się... Agnieszka Parikardo (1) Świetny salon !! Zwłaszcza fryzjer Marcin ;) polecam bo robi cuda na głowie... Natalia Bardzo polecam (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług pana Marcina który potrafi doradzić styl... Robert/Michał