Parikardo

Fryzjerzy

Gdynia, Zgoda 3/1

Polecam (1) Dzisiaj pierwszy raz odwiedziłam ten salon i oddałam się w ręce p. Marcina. W... Dorota POLECAM PANA MARCINA! (1) Kreatywność, profesjonalizm, otwartość to kilka z wielu cech jakimi można... Dorota Amelia - opinia (1) Zachęcona opiniami udałam sie do p.Marcina. Odrazu moge potwierdzić pozytywna... Amelia
p. Marcin-fryzjer światowej klasy (4) p. Marcin ma bardzo duża wiedzę, talent, fantazję, kulturę osobistą,... Adrianna Polecam p. Iwonkę (1) Polecam p.Iwonkę Doświadczenie, profesjonalizm, świetne strzyżenie (w... Małgorzata Polecam Marcina! (1) Z usług Pana Marcina,korzystam już prawie 7 lat.Obecnie co jakiś czas... Agnieszka zachęcona opiniami.. (1) Naczytałam się opinii o p. Marcinie i postanowiłam to właśnie do niego się... Magda ZDECYDOWANIE POLECAM !! (1) Moją pierwszą i na pewno nie ostatnią wizytę w tym własnie salonie oceniam na... Martyna POLECAM p.Krysie :) (1) Obsługa salonu super, od kilku lat jestem klientką p.Krysi, która zawsze... xxx Super fryzjer (1) Jak kazda kobieta po wizycie od fryzjera chce ladnie wygladac, a do tej pory... Monika.K Marcin - dziękuję (1) Polecam, polecam dalej...fryzury nie zmieniałam od kilku lat - wygoda :)... Ania Pani Iwonka najlepsza! (1) Profesjonalna obsługa, ceny przystępne. Czesanie na każdą okazję.... Kamila Marcin- mój ulubiony fryzjer (1) Jestem klientka Pana Marcina od niepamiętnych czasów. Nie wyobrażam sobie... Magda Pan Marcin :-) (1) Z tego miejsca pragnę polecić usługi fryzjerskie Pana Marcina mającego własną... Herma ZDECYDOWANIE POLECAM PANA MARCINA! (1) Postanowiłam mocno skrócić włosy. Chciałam dużej metamorfozy. Wiedziałam,że... Małgosia Absolutnie Pan Marcin !!! (1) Jeżeli pragniesz zadowolenia, satysfakcji i szaleństwa. Jeżeli pragniesz... Fanka p.Marcina POLECAM (1) Polecam P. Marcina , bezpośredni kontakt, świetny fachowiec rzekłabym... Asia POLECAM PANIA IWONKE (1) Od dawna jestem stala klientka pani Iwonki. Jest niezwykle ciepla i... Monika Polecam Marcina! (1) Jeśli szukacie kreatywnego fryzjera, który potrafi doradzić i wysłucha... Magda Pan Marcin (1) Kreatywność, perfekcyjne strzyżenie i idealnie dobrany kolor.To była moja... Aga