Parikardo

Fryzjerzy

Gdynia, Zgoda 3/1

podziękowania dla Marcina (1) co tu pisać ... znowu się powtórzę ale w takiej sytuacji to tylko przyjemność... Iwona fryzjer Marcin (1) podjęłam decyzję o ścięciu włosów na krótko. miałam nadzieję, że trafię w... Magdalena Super fryzjer Pan Marcin (1) Trafiłam na Pana Marcina z polecenia koleżanki i uważam, że to był strzał w... Joanna
Marcin to geniusz fryzjerstwa (1) Pierwszy raz od wielu lat wyszłam od fryzjera bez płaczu, ba! Z uśmiechem na... Karola Pan Marcin (1) doskonały fachowiec, świetnie rozumie potrzeby klientów i potrafi okiełznać... Sabina FRYZJER Z PASJĄ (1) Długo szukałam kreatywnego fryzjera, który naprawdę coś doradzi, zaproponuje,... Arleta Znakomity zakład fryzjerski (1) Będąc stałą klientką "Parikardo" (od 2006 r.) jestem w 100% przekonana, że... Teresa Marcin - tak tak tak!!! (1) Pan Marcin:) polecam!!! Kreatywność i podejście do wykonywania usługi,... mała mi salon fryzjerski Parikardo, Gdynioa, ul.Zgoda 1-3 (1) Od roku jestem klientka Pana Marcina, ktory obecnie pracuje w salonie... sabina Polecam! (2) Gorąco polecam! Jestem od roku stałą klientką P. Marcina i zawsze wychodzę... Ewa fryzjer Marcin (1) dwoma słowami- wirtuoz nożyc romo Nic tylko polecić (1) Szczerze polecam fryzjera Marcina. Świetnie strzyże, a przy okazji doradzi i... a POLECAM GORĄCO PANA MARCINA!!! (1) pełen profesjonalizm, wysoka kultura pracy, osoba ktorej praca jest pasja,... ANGELA Marcin - super fryzjer (1) Bylem dzis po raz pierwszy u Marcina na strzyzeniu. Tak zadowolony nie bylem... Michal Marcin (1) trafiłem na niego w Obsessive Studio i bez mrugnięcia okiem poszedłem do... massatom p. Marcinie- dziękuję!!!! (1) Na takiego fryzjera jak p. Marcin czekałam!!! Wreszcie znalazłam fryzjera (a... Natalia Rewelacja (1) Pan Marcin pozytywnie zaskakuje. Genialna obsługa, przyjemnie spędzony czas i... Ola Polecam usługi P. Marcina (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług P. Marcina w innym studio, a ponieważ byłam... Michalina znakomity młody fryzjer (1) P.Marcin to świetnie zapowiadający się fryzjer.Kreatywny , zdolny,... Beata Polecam bez wahania!!! (1) Salon "Parikardo" jest godny polecenia! Jestem stałą klientką od 2005 roku.... Agnieszka