Barbara - opinia (1) Polecam. Będąc na zakupie mieszkania warto się do nich zwrócić Barbara Joanna - opinia (1) Bardzo dobry partner nieruchomości :) Nieoceniona pomoc przy sprzedaży... Joanna Tomasz - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta, polecam szczególnie kontakt z Panem... Tomasz
Dawid - opinia (1) Oferta super, profesjonalne podejście do klienta i świetna obsługa ze strony... Dawid Sebastian - opinia (1) Polecam, świetna oferta jeśli chodzi o pośrednictwo w obrocie... Sebastian Kuba - opinia (1) Jeśli chodzi o moje doświadczenia to mogę polecić Pana Roberta i jego biuro.... Kuba Grabowska Jolanta - opinia (1) Polecam jak najbardziej tą firmę. Szukałam domu już od bardzo dawna.... Grabowska Jolanta Tomasz - opinia (1) Super, kontakt z Panem Robertem doskonały, kompleksowa pomoc jeśli chodzi o... Tomasz Robert Chanek - opinia (1) Świetna współpraca, pomogli mi ogarnąć cały proces sprzedaży nieruchomości.... Robert Chanek JacekW1969 - opinia (1) Oferta super, profesjonalne podejście do klienta i świetna obsługa ze strony... JacekW1969 Bartek - opinia (1) Polecam. Wszystko zgodnie z ustaleniami bez kruczkow - dzieki sliczne za... Bartek Sebastian Drozd - opinia (1) Polecam, z ich pomocą sprzedałem swój dom. Początkowo próbowałem na własną... Sebastian Drozd Arek Socha - opinia (1) Jeśli chodzi o moje doświadczenia z agencją to zdecydowanie na plus. Świetny... Arek Socha Michał - opinia (1) Mieszkanie sprzedane w dwa tygodnie! Cóż więcej chcieć. Profesjonalizm i... Michał Tomasz - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Bardzo rzetelna firma, dbająca o klienta. Pełne... Tomasz Franek - opinia (1) Firma godna polecenia, bardzo dobry kontakt z agentem. Wszystko wyjaśniane na... Franek Daniel - opinia (1) Polecam każdemu. Bardzo pomocne i profesjonalne podejście do klienta. Dzięki... Daniel Sabina - opinia (1) Właściwa osoba na właściwym miejscu, nie mam zastrzeżeń. Bardzo dobry,... Sabina Julia - opinia (1) Agencja Partner Nieruchomości jest zdecydowanie godna polecenia i zaufania!... Julia Krzysztof - opinia (1) Bardzo rzeczowa rozmowa, omówienie wszystkich szczegółów i szybkie... Krzysztof