Adam - opinia (1) Polecam Biuro Nieruchomości Partner. Mimo pandemii i spadających cen mieszkań... Adam Paweł - opinia (1) Z ręką na sercu polecam Biuro Nieruchomości Partner pomogli mi w znalezieniu... Paweł Anna Kowal - opinia (1) Gorąco polecam biuro. Pracują tam wspaniali ludzie, którzy pomogą znaleźć... Anna Kowal
Adam - opinia (1) Polecam Partner Nieruchomości! Bardzo pomocni zarówno w sprzedaży mieszkania... Adam Hubert - opinia (1) Wspaniała, profesjonalna obsługa. Życzliwi pracownicy. Wielkie podziękowania... Hubert Sabina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Cały proces zakupu mieszkania... Sabina Henryk - opinia (1) Gorąco polecam. Ludzie z pasja i energią. Przy sprzedaży naszego mieszkania... Henryk Patryk B. - opinia (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Kupowaliśmy lokal inwestycyjny,... Patryk B. Agata - opinia (1) Zdecydowaliśmy się na zakup domu z biurem Partner Nieruchomości. Wszystko... Agata Sabina - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, jednym słowem fachowcy w swojej... Sabina Anna - opinia (1) W pełni profesjonalne biuro nieruchomości, jeśli chodzi o Trójmiasto, Partner... Anna Ania i Łukasz - opinia (1) Polecamy biuro . Udało nam się kupić mieszkanie w czasie pandemii. Sytuacja... Ania i Łukasz Paweł - opinia (1) Biuro bardzo kompetentne. Już podczas pierwszej rozmowy otrzymałem kilka... Paweł Adam - opinia (1) Postanowiłem sprzedać swoje mieszkanie w Gdyni. Wszystkie działania zleciłem... Adam Damian - opinia (2) Polecam biuro nieruchomości Partner w Gdańsku. Dziękuję za kompleksową pomoc... Damian Julia - opinia (1) Serdecznie polecam biuro. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Sprzedaż... Julia Sprzedaż mieszkania. (2) Bardzo dziękuję za pomoc i profesjonalnie podejście. Teresa Gorąco polecam Biuro Nieruchomości Partner. (2) Pośrednicy posiadają nie tylko kilkunastoletnie doświadczenie, ale również... Marzena Warte polecenia (1) Byłam i korzystałam. Szybka, miła i profesjonalna obsługa. Może ceny nie są... Marta POLECAM! (1) Gorąco polecam panią Asię. Wspaniałe podejście do klienta, fachowe porady, a... Arek