Tomasz - opinia (1) Polecam każdemu kto chce sprzedać nieruchomość! Bardzo miła obsługa, pełen... Tomasz Artchec - opinia (1) 1. Nienależyta znajomość tematu, umowa przedwstępna sporządzona z błędami.... Artchec Adam K. - opinia (1) Biuro na 5+, prowizja po indywidualnych negacjach na świetnym poziomie.... Adam K.
Tytus - opinia (1) Polecam biuro, pewnie jeszcze nie raz wrócę Tytus Grzegorz - opinia (1) Serdecznie polecamy Partner Nieruchomości z Gdańska. Profesjonalizm,... Grzegorz Grażyna - opinia (1) Biuro nieruchomości, z którego usług jestem w pełni zadowolona. Kompetencja,... Grażyna Iwona - opinia (1) Dziękuję serdecznie za pełne zaangażowanie, profesjonalizm a także dużą pomoc... Iwona Magdalena Lewińska - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z tym biurem. Podjęte rzetelne, profesjonalne no i... Magdalena Lewińska Franek - opinia (1) Bardzo konkretnie, rzeczowo i przede wszystkim szybko. Moje mieszkanie... Franek Olaf - opinia (1) Polecam serdecznie przede wszystkim za indywidualne podejście do klienta,... Olaf Agata - opinia (1) Biuro nieruchomości działające z pełnym zaangażowaniem. Agent prowadzący... Agata Grazyna - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Pośrednik bardzo punktualny, doskonała wiedza na temat... Grazyna Agata - opinia (1) Przy sprzedaży mojego domu nie musiałam obić nic. Firma przygotowała ofertę,... Agata Jurek B. - opinia (1) Profesjonalna i rzetelna obsługa w zakresie wynajęcia mieszkania. Można... Jurek B. Iwona - opinia (1) Pełen profesjonalizm, doskonały kontakt z agentem nieruchomości. Wszystko na... Iwona Agata - opinia (1) Korzystałam z usług tego biura już kilka razy i zawsze jestem zadowolona.... Agata Ewa - opinia (1) Pełen profesjonalizm, maksimum zadowolenia :) Na pewno polecę dalej Ewa Daria - opinia (1) Polecam z ręką na sercu! Załatwianie spraw dotyczących mieszkania, w moim... Daria Adam - opinia (1) Ze szczerego serca polecam Agencje Nieruchomości Partner. Dziękujemy za... Adam Daniel - opinia (1) Z całą stanowczością polecam biuro nieruchomości Partner, to co mi się podoba... Daniel