Jadwiga W. - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Moniką Baranowską, pośrednikiem sprzedaży... Jadwiga W. Krzysztof Cz - ocena (1) Do Pani Moniki Baranowskiej! Pani Moniko! Chciałbym bardzo serdecznie... Krzysztof Cz małżeństwo z Gdyni - ocena (1) Pan Artur Warszewski wykazał się wysokim profesjonalizmem i nienaganną... małżeństwo z Gdyni
Piotr Staszak - ocena (1) Mam przyjemność po raz drugi korzystać z usług Partners International w... Piotr Staszak Aleksandra - ocena (1) Z przyjemnością pozostawiam swoją opinię na temat usług aganecji Partners... Aleksandra Monika&Robert - ocena (1) Polecamy Współpracę z Panią Pauliną Samsel. Jesteśmy bardzo zadowoleni z... Monika&Robert Edyta i Piotr - ocena (1) Bardzo profesjonalne biuro. Pani Paulina bardzo życzliwa, uprzejma,... Edyta i Piotr Beata i Piotr - ocena (1) Współpracowaliśmy z Panem Grzegorzem Sobkowiakiem z firmy Partners Int. przy... Beata i Piotr Paweł Rutkowski - ocena (1) Zdecydowanie polecam to biuro nieruchomości każdemu, kto szuka profesjonalnej... Paweł Rutkowski Jaga i Jacek - ocena (1) Pan Marcin Dydecki reprezentujący Partners International wykazał wyjątkową... Jaga i Jacek Patrycja G. - ocena (1) Szczerze polecamy współpracę z Partners International, w szczególności z... Patrycja G. Jarosław z Warszawy - ocena (1) Właśnie przeprowadziłem z sukcesem transakcję zakupu mieszkania w Gdyni... Jarosław z Warszawy Rafał - ocena (1) Podejmując decyzję o sprzedaży swojego wymarzonego domu, powierzyłem ją... Rafał Magdalena - ocena (1) Obsługa od początku do końca na najwyższym poziomie. Pani Monika to... Magdalena Izabela - ocena (1) Współpraca z Panią Moniką Baranowską była niezwykle efektywna. Jej poziom... Izabela Ewa - ocena (1) Pełen profesjonalizm w każdym calu od początku do końca. Trafne sugestie,... Ewa Ewa - ocena (1) Pełen profesjonalizm w każdym calu od początku do końca. Trafne sugestie,... Ewa Anna - ocena (2) Fantastycznie wszystko załatwione : sprzedaż domu, kupno mieszkania,... Anna Małgorzata S. - ocena (1) Współpraca z Panią Moniką Baranowską przebiegła bardzo profesjonalnie,... Małgorzata S. Marcin - ocena (1) Współpraca z Panią Moniką Baranowska to czysta przyjemność. Błyskawicznie... Marcin