Miroslaw Dampc - opinia (1) Kupilismy z Zona mieszkanie w Gdyni korzystajac z pomocy Pana Adama Dubiella.... Miroslaw Dampc Beata i Mirek - opinia (1) Pan Adam Dubiella niezwykle miły człowiek. Profesjonalnie przygotował ofertę... Beata i Mirek Andree Szczepanski - opinia (1) Wyjatkowy serwis który obejmuje nie tylko zadania maklerskie. Profesjonalna i... Andree Szczepanski
Tomek - opinia (1) Doradztwo na wysokim poziomie! Na moją dobrą ocenę wpływają doświadczenie,... Tomek Magda - opinia (1) Usługi na wysokim poziomie, wykwalifikowani pracownicy oraz świetnie... Magda Jola - opinia (1) Bardzo dziękuję za pomoc w wynajęciu idealnego mieszkania w mieście, które do... Jola Wojtek, Gdynia - opinia (1) Bardzo dobra agencja nieruchomości. Profesjonalna sesja zdjęciowa. Sprzedaż... Wojtek, Gdynia Marcin - opinia (1) Zdecydowanie najbardziej profesjonalni ludzie w temacie nieruchomości z... Marcin Agnieszka Fota - opinia (1) Bardzo polecam firmę Partners International. Skorzystałam z usług mając do... Agnieszka Fota Paweł - opinia (1) Najlepsza agencja nieruchomości w Trójmieście! Paweł Piotr - opinia (1) Polecam tę agencję! Byłem obsługiwany przez Panią Małgorzatę Drygiel.... Piotr Irena Dobrzycka - opinia (2) Profesjonalizm w każdym szczególe, doradztwo i pomoc na najwyższym poziomie.... Irena Dobrzycka Kinga Sielecka - opinia (1) Jestem pozytywnie zaskoczona obslugą tego biura. Szybki odzew na zgłoszenie. Kinga Sielecka Michał Borowski - opinia (1) profesjonaliści; konkretna, rzeczowa obsługa Michał Borowski Beata Krynicka - opinia (1) Błyskawicznie zorganizowana sesja zdjęciowa nieruchomości, przygotowana... Beata Krynicka