Magdalena Kuszewska - opinia (1) Pan Artur Warszewski, pisać mogłabym długo. Jest to broker marzeń. Niebywała... Magdalena Kuszewska Paulina - opinia (1) Zdecydowanie polecam współpracę z Panem Marcinem D., bardzo rzetelny i... Paulina Agnieszka Laskowska - opinia (1) Współpraca z Biurem Nieruchomości to czysta przyjemność. Pełen... Agnieszka Laskowska
Jacek - opinia (1) Jesteśmy Bardzo zadowoleni z obsługi Pani Doroty Koryckiej oraz Pani Moniki... Jacek Ekaterina Bolovtsova - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości obsługi! Pani Monika Baranowska jest... Ekaterina Bolovtsova Denys Kobylinskyi - opinia (1) Monika Baranowska from Partners International provided exceptional service... Denys Kobylinskyi Tomasz B. - opinia (1) Kolejny raz miałem przyjemność współpracować z Panią Moniką Baranowską, która... Tomasz B. Barbara i Tomasz - opinia (1) Współpraca z Panem Arturem Warszewskim to sama przyjemność. Pełen... Barbara i Tomasz Aleksandra i Jacek - opinia (1) Będąc w roli sprzedającego mieszkanie cieszymy się ,że trafiliśmy w ręce... Aleksandra i Jacek Taras - opinia (1) I want to thank Marcin and Wojtek, who helped me find a great apartment in... Taras Ryszard - opinia (1) Pełen profesjonalizm, fachowa obsługa i pomoc p. Małgorzaty Drygiel przy... Ryszard Joanna i Paweł - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z współpracy z firmą Partners International i... Joanna i Paweł Leszek - opinia (1) Bardzo rzetelne i profesjonalne podejście do wszystkich zagadnień związanych... Leszek Philip Thorsköld - opinia (1) Gorąco polecam specjalistę ds sprzedaży nieruchomości Panią Dorotę Korycką.... Philip Thorsköld Małgorzata - opinia (1) Polecam Panią Izabele Disterheft - pełen profesjonalizm. W ciągu 2 miesięcy... Małgorzata Zadowolony Klient z Nadmorskiego Dworu - opinia (1) Pani Izabela Disterheft - wspaniały człowiek oraz profesjonalista w 100%.... Zadowolony Klient z Nadmorskiego Alicja Krzysztoszek - opinia (1) Współpraca z Panem Arturem zaowocowała wieloma udanymi transakcjami. W... Alicja Krzysztoszek Paulina Kruk - opinia (1) Pani Małgosia to prawdziwa profesjonalistka, kobieta od spraw niemożliwych.... Paulina Kruk Łukasz - opinia (1) Jako wynajmujący jestem bardzo zadowolony z usługi pośrednictwa wykonanej... Łukasz Katarzyna - opinia (1) Miałam przyjemność współpracować z Partners International przy sprzedaży... Katarzyna