beznadziejna szkoła! (5) Do niedawna uczęszczałam na nowo otwarty kierunek - florystyka. Zdecydowanie... Ania Aktualnie się uczę. Jestem bardzo zadowolony ze Szkoły. (1) Jestem uczniem na kierunku Technik Masażysta. Zajęcia super. Pierwszy rok... Alex Liceum Ogólnokształcące (1) Matura ustna; język polski - 80% , język angielski - 84% (podobne wyniki... Mateusz Bajena
to jakaś pomyłka! (2) uczęszczałam na florystykę- nauczycielka Pani Jolanta kazała sobie dodatkowo... mikaela szkoła idealna dla osób, które chcą tylko zaświadczenie do ZUS (1) jeśli wybieracie się do szkoły po zaświadczenie do ZUS to Pascal jest wręcz... gosia Polecam Pascal'a (1) Jestem w trakcie nauki w liceum w tej szkole i zdecydowanie polecam... D. Polecam (1) Jestem absolwentką ECK PASCAL i szczęśliwą posiadaczką tytułu technika BHP.... Dorota Polecam! (1) ja jestem zadowolona, warto się tu uczyć - szkoła jest godna polecenia pati SUPER SZKOŁA!! (1) Naprawdę świetna szkoła!! Bardzo wiele się nauczyłam na pewno wiele razy... gosia Kosmetologia (1) Polecam!!!!. Przyszła kosmetyczka Polecam! (1) Uczę się w pascalu w liceum ogólnokształcącym,polecam szkołę wszystkim którzy... tomek PASCAL - tak! (1) Poooolecam:) świetna atmosfera, poziom myślę bardzo dobry, zwłaszcza jeśli... L. POLECAM! Fajna szkoła! (1) Szkoła sama w sobie ma to coś,z roku na rok robi się w niej coś nowego...... Asia