Rafał i Ania - opinia (1) Z czystym sumieniem polecamy usługi Biura Pasja. Dzięki pomocy Pani Moniki... Rafał i Ania Jolanta Myszka - opinia (1) Pani Monika jest profesjonalistką. Od pierwszego spotkania aż po... Jolanta Myszka Katarzyna Zając - opinia (1) Przy obsłudze profesjonalnej czułam się bardzo bezpieczna. Z czystym... Katarzyna Zając
Beata - opinia (1) Profesjonalna i godna polecenia obsługa sprawia, że klient czuje się... Beata Danuta Z - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z p. Moniką Rusiecką. W sposób profesjonalny z... Danuta Z Bartek - opinia (1) Polecam współpracę, skorzystałem z usług Pani Moniki w zakresie wynajmu... Bartek Joanna Tomczak-Liana - opinia (1) Wzorowy kontakt i wysoce profesjonalna obsługa. Pani Monika jest osobą... Joanna Tomczak-Liana Maciej - opinia (1) Polecam ofertę Pani Moniki. Pani Monika pełniła rolę Pośredniczki z... Maciej Justyna i Piotr - opinia (1) Jesteśmy w pełni zadowoleni ze współpracy z Panią Moniką. Pełen... Justyna i Piotr Daria - opinia (1) Wybrałam Panią Monikę, ponieważ, podczas rozmowy poczułam, że jest... Daria Lucyna - opinia (1) Polecam firmę Pasja Nieruchomości. Obsługa od zawarcia umowy do finalnego... Lucyna Damian - opinia (1) Gorąco polecam!!! Cały proces sprzedaży mieszkania przeszedł sprawnie i... Damian Barbara - opinia (1) szczerze polecam usługi Pani Moniki.... Barbara Ewa - opinia (1) Podczas całego procesu sprzedaży mieszkania, zakończonego transakcją Pani... Ewa Beata - opinia (1) Dziękujemy bardzo Panie Monice Rusieckiej za sprzedaż mieszkania w krótkim... Beata Gorąco polecam ! (1) Serdecznie dziękujemy pani Monice za pomoc w zakupie mieszkania . Rzetelna ,... ANNA godne polecenia (1) Serdecznie polecam biuro Pasja Nieruchomości Gdańsk. Dzięki zaangażowaniu... Marta Zakup mieszkania (1) Dziękuję P. Monice Rusieckiej za bardzo profesjonalną pomóc i opiekę przy... T. Didenko Polecam (1) Właśnie wraz z żoną sprzedaliśmy nasze mieszkanie i pomagała nam przy tym... Piotr Gorąco polecam! (1) Po podjęciu decyzji o sprzedaży mieszkania poszukiwałam małego, przyjaznego... Elżbieta