Pełen profesjonalizm oraz wyjątkowa kultura (1) Możemy śmiało i szczerze polecić współpracę z Panią Moniką, której usługi... Mirosław Kardasiński polecam (1) Trafiłam na Panią Monikę, gdy po raz pierwszy kupowałam mieszkanie.... Ewelina tutaj Pasja, to nie tylko nazwa (1) Od pierwszego telefonu nie tylko profesjonalna ale bardzo uczciwa i miła... szczęśliwy nabywca :)
Szczerze polecam :-) (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Moniką, która bardzo sprawnie... Agnieszka Polecam!!!! (1) Profesjonalna obsługa. Bardzo dobre wyczucie rynku i potrzeb klientów.... Marzena Pasja Nieruchomości (1) Bardzo profesjonalna obsługa zarówno przy kupnie jak i wynajmie mieszkania... olek Polecam (1) Pani Monika jest osoba, która w 100% wywiązała się z powierzonych przeze mnie... Irena OPINIA (1) Bardzo profesjonalna firma. Kompetentna obsługa. Pani Monika to rzetelna i... KAROLINA Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z p Moniką. Pomoc i wyjaśnienia... Dagmara Profesjonalny pośrednik nieruchomości (1) Bardzo dobra, profesjonalna obsługa. Pani Monika to aktywny i skuteczny w... Sylwia Bardzo polecam!!! (1) Pani Monika jest bardzo kompetentną osobą,transakcja sprzedaży nieruchomości... A+M+Z Polecam! (1) Bardzo polecam współpracę z tym biurem, a w szczególności z Panią Moniką.... Radek Mieszkanie sprzedane w tydzień! (1) Do Agencji Pasja zgłosiłam się w celu sprzedaży naszego mieszkania. Była to... Alicja Pasja i zaangażowanie (1) Jestem bardzo zadowolona z usług biura. Transakcja przebiegła sprawnie i bez... Anna super szybko i sprawnie polecamy (1) Pani Monika jest jak najbardziej godna polecenia. W czwartek nas odwiedziła ,... aga i sławek