Paweł - opinia (1) Smakowite na dobrych składnikach. Genialne pasty! Paweł Stanowczo nie polecam! (2) Carbonara tragedia, makaron i boczek, sosu brak. Reszta zjadliwa ale bez szału. Gdańszczanin Prawdziwie włoskie , i nie drogie (1) Bardzo fajna opcja żeby zjeść pyszny makaron. Czuć że produkty są świeże i... Krisu
Super (1) Wszystko pyszne. Jestem stałą klientką od dawna i nigdy się nie zawiodłam.... Kakadu Świetnie bistro makaronowe (1) Wpadam do Maccheroni regularnie od 3 lat i trzeba oddać, że Pan Ryszard... Tomasz Brzóska Nie polecam (1) Najgorsza carbonara , którą miałem okazję zjeść !!! Boczku jak na lekarstwo a... Ozi Moje kulinarne odkrycie (1) Myślałam, że mieszkam na kulinarnym zatyłkowiu ;-D (granica Dolnego Wrzeszcza... Sylwia Polecam! (1) Jadam tam regularnie. Świeże produkty w dobrych rękach zamieniają się w... kk Jedyny prawdziwie wloski makaron w Trojmiescie (1) Jak w temacie. To jedyne miejsce w Trojmiescie gdzie zjedlismy makaron taki... Gosc Uczta miłośnika kuchni włoskiej - rewelacja (1) Dowiedziałem się o tym bistro całkiem przypadkiem Gdy skorzystałem z usług,... Prof Życzę powodzenia (1) Bistro w sumie na uboczu (między ETC a Gildią na Rozstajach), więc wiedzą o... Tomstar wspaniałe makarony (1) Polecam bistro, bardzo miły właściel-kucharz, który na Waszych oczach... ageb Pozytywne zaskoczenie (1) Sprawdziłem niemal wszystkie restauracje typu włoskiego w Gdańsku ale dopiero... Karol MB - opinia (1) Bardzo aromatyczne i smaczne dania, lekkie ale sycące. Przemiła atmosfera.... MB Carbonara - świetna, makaron z brokułami - średni, zupa - bardzo dobra (1) Panowie gotują prosto, dobrze i tanio, to jest świetne miejsce, żeby wpaść na... mozo szu - opinia (1) W jednym zdaniu, nie wiem czy gdzieś serwują lepszy makaron :) szu Pysznie (1) Swiezutkie, aromatyczne, przepyszne jedzenie robione na oczach klienta!... S