Patio Espanol

Restauracje

Gdańsk, Tandeta 1/81

Drogo i słabo (1) Środek tygodnia i zabrakło kart menu (nie było pełnego obłożenia restauracji)... Bartek polecam (1) Byłam na kolacji, po jakimś czasie bylam tam na rocznicy slubu , impreza na... ... Pierwsza i niestety ostania wizyta (4) Byłam w Patio Espanol tydzień temu, zachęcona arytkułami w lokalnych... tapas_hunter
Słabe (5) Wszystko niby ładnie, pomysł był na wystrój i klimat. Ale niestety... klient Bardzo dobre jedzenie (1) Byłem z żoną i bardzo nam się podobało. Zamówiliśmy deskę tapasów dla dwóch... Marek porażka (1) Wizyta okazała się zupełną porażką. Zaczęło się od poszarpanego menu i... Cannith dobre jedzenie (1) Idąc do Patio Espanol miałam mieszane uczucia z uwagi na skrajnie różne... __e__ Smakowicie! (1) Byłam w Patio już 3 razy i uważam ze niektóre oceny poniżej są wyssane z... gdańszczanka Super, póki nie dostaliśmy rachunku. (1) Wybrałam się wraz z grupą znajomych zza granicy. Kelner był naprawdę... umbra Zniesmaczeni (1) uważam, że czas oczekiwania na zamówienie - ok. 30 min - przy tak małej... Teris Obsługa (1) Pan kelner w ciemnych włosach, który w pustej restauracji na siłę przesadza... Jagucha Hablante - opinia (1) Byłem wczoraj w tej restauracji. Na pierwszy rzut oka ładnie i przyjemnie.... Hablante Fajne miejsce (1) Byliśmy ze znajomymi w sobotni wieczór, absolutnie super klimat, jak na... Zadowolony szału nie ma (2) Obłsuga totalnie zakręcona - podchodzi 3 różnych kelnerów i każdy po kolei... Inka nie polecam (3) Drogo, jedzenie pod psem niedogotowane, obsługa naburmuszona, po klimatycznym... Kajo Świetne, klimatyczne miejsce! Gorąco polecam. (1) Byłam i się oczarowałam! Wszystko super - od obsługi po klimat przez jakość i... Diana Nie polecam ! (2) Nikomu nie polecam tego miejsca! A wrecz odradzam. Drugi dzien po otwarciu,... Rozczarowani Obiektywna krytyka (2) Patio Espaniol - godzina przybycia 16 00, kelner zjawił się po 10 minutach,... M Odradzam (2) Ostatnio odwiedziłam restauracje i muszę przyznać, że się rozczarowałam...... Anna żenada (3) Już od dawna się tak nie zawiodłam....Czas oczekiwania na jedzenie : ponad... Ola