Patio Espanol

Restauracje

Gdańsk, Tandeta 1/81

tak se (2) słabo doprawione drogie danie np.(zestaw przekąsek dla dwojga w którym nic... roberto Polecam (1) Odwiedziłem to miejsce dwukrotnie, za pierwszym razem w grupie 11 osób i za... Grzegorz (...) (1) miejsce - bardzo fajne, polecam, idealne na potkanie z przyjaciółmi -... Joanna Nowak
Byłam i polecam (1) Byłam już dwa razy w Patio i za każdym razem byłam bardzo zadowolona zarówno... Monique Chciałoby się rzec – nareszcie! (1) ... Gdańsk doczekał się perełki na gastronomicznej mapie miasta. Wracając z... Mikołaj Krępująca sytuacja z obsługą lokalu. (1) Dziś spacerując po gdańskiej starówce trafiłam ze swoim chłopakiem do nowo... Karolina Obsługa do wymiany (1) Jedzenie nie zachwyca jadłem w 3mieście ale Obsluga to juź tragedia. Nie... M pysznie i klimatycznie (1) piękne wnętrze, przenosi nas do tajemniczej barcelony. miła i szybka obsługa.... xyz Na razie nie polecam (3) Odwiedziłam dziś wraz ze znajomą tę nową restaurację .Weszłyśmy do środka ,... mika Fajna restauracja (2) Bylismy dzis z zona w owym lokalu. Wystruj naprawde zrobiony z duzym smakiem.... Ktos a ja polecam :) (1) bylam tydzien temu, w sobote-pierwszy dzien, faktycznie na jedzenie czekalo... ewcia Pozytywnie! (1) Moja ocena tego miejsca jest znacząco odmienna od pozostałych. Miałam... K. moja wizyta patio espanol (1) miałem dziś nieprzyjemność gościć w restauracji Patio Espanol. byłem tam z... dariusz olejniczak jakie tapas?! (1) Byłam dziś z mężem i jesteśmy rozczarowani:(. Dwa lata temy bylismy w... ala