Kilka miesięcy temu otrzymałam na urodziny voucher prezentowy: analiza kolorystyczna z przeglądem szafy + wspólne zakupy z Sylwią i to był najlepszy prezent jaki w życiu dostałam, serio! Przed spotkaniem rozmawiałyśmy telefonicznie, jak mogę się przygotować, Sylwia zebrała pełny wywiad. Spotkanie przebiegło w turbo miłej atmosferze, Sylwia jest bardzo konkretna, przy tym niesamowicie sympatyczna i towarzyska. Do tego odpowiadała na każde pytanie i rozwiewała każdą wątpliwość. Przejrzałyśmy wszystko co miałam w szafie, Sylwia na bieżąco sporządzała listę zakupów. Innego dnia umówiłyśmy się na zakupy i to był taki komfort, gdy nie musiałam samodzielnie szukać rzeczy w sklepie, Sylwia doradzała, była przy tym tak szybka, że byłam w szoku jak Jej to sprawnie idzie. W moment miałam kilka-kilkanaście rzeczy do przymierzenia w każdym sklepie. Mogłam mówić tylko co mi pasuje a co nie po przymierzeniu. Do tego szukałam okularów korekcyjnych i w tym również mi Sylwia pomogła. Po zakupach jeszcze stworzyła mi cały lookbook stylizacji z tego co kupiłam. Z całego serca polecam usługi Sylwii! ️️️