Pęcherz HELP

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Dziewczyny, macie jakiegoś godnego polecenia urologa, od jakiegoś czasu mam ciągłe nawroty bólu pęcherza i potrzebuję dobrego specjalisty.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pęcherz HELP

Ja miałam (po części nadal mam) straszne problemy z pęcherzem, nerkami, kamicą nerkową...

Mój urolog w Gdańsku to dr Gis z Klinik Specjalistycznych na ul. Zwycięstwa w Gdańsku (skierowanie do niego dostaję od rodzinnego)
Do tej pory przyjmował w w/w Klinice od 15 w środy do ostatniego pacjenta.

Mam zaliczone wizyty również Kościerzynie na oddziale urologicznym i tamtejszej poradni urologicznej w. Szczerze polecam. Zwłaszcza dr Adamkiewicza.

Powodzenia Rina, wiem, jak to boli....

Rina, nie wiem czy to chodzi o stale powracajace przeziebienia, bo z tym wiem co zrobic.

Przez 2- 3 miesiace bierze sie takie powiedzmy polantybiotyki Furagin (nie jest drogie), bo za te przeziebienia odpowiedzialne sa bakterie, ktore ten lek zwalcza.
Ja mialam sredio co dwa miesiace i myslalam ze wyjde z siebie. Bol jak ktos mial to wiadomo ze ciezki do zniesienia. W kazdym razie p. doktor zastosowala dlugie leczenie tym furaginem i od roku (!!!) nie mialam ani jednego przeziebienia, mimo ze zdarzylo mi sie pare razy ze bylam bardziej niz pewna ze to wroci od siadania na zimnym itp. A tu nic, kompletnie, przeszlo.

a ja mam od dawna i leki juz nie pomagaja a lekarze nie wiedzą co jest przyczyna

Furagin ma za słabe działanie na mnie;(

Inne tematy z forum

Mole spożywcze mi się zalęgły... (25 odpowiedzi)

Wywaliłam już wszystko, mąki, kasze, cukier, ryż, wszystkie pootwierane opakowania przypraw i w...

Obniżenie /wypadanie macicy (1229 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Catering na chrzciny?? (21 odpowiedzi)

czy moze ktoś by mi polecił jakiś dobry catering na chrzciny?? Pozdrawiam