Krystyna Sztajkowska-Leszczyńska

Pediatrzy

Sopot, Antoniego Abrahama 31

Wspaniała (1) Pani Krystyna, lekarz z autentycznego powołania. "Stara szkoła" gdzie dobro i... Wiesałw Jezierewski Polecam Panią Doktor (1) Szukaliśmy w poniedziałek, w godzinach okołopołudniowych przez ponad 2... Joanna wspaniała lekarka (1) Witam , chciałam podziękować za fachowość Pani doktor ,korzysta z jej usług... margaretta
Zdecydowanie polecam (1) Dziś Pani doktor odwiedziła moją prawie 4 miesięczną córkę, która ma ropne... Marta Lekarz profesjonalista w 100% (2) POLECAM PANIĄ DOKTOR. JEST LEKARZEM NAPRAWDĘ Z POWOŁANIA. ZAWSZE MA CZAS DLA... ROBERT Ania - opinia (1) Pani doktor jest miła, bardzo dobrze się z nią rozmawia. Ma bardzo dobre... Ania wspaniała pani lekarz (1) SUPER LEKARZ POLECAM GORĄCO PANIĄ DOKTOR-POMAGA CAŁEJ RODZINIE PRZY... INES SUPER LEKARZ (1) POLECAM GORĄCO PANIĄ DOKTOR-POMAGA CAŁEJ RODZINIE PRZY LEKKICH I CIĘŻKICH... INES Lekarz roku :) (1) Naprawdę fantastyczna osoba, bardzo ciepła i sympatyczna. Gorąco polecam!! :) Agata Cudowna Pani Doktór (1) Gorąco polecam tą niesamowitą osobę. Pomogła mi wyleczyć córkę z zapalenia... aga warto (1) Trzy lata temu wyleczyła mojego syna bańkami tabletkami ziołowym i syropem z... Ewa rewelacja (1) Moja Zuzanka przechodziła straszliwy katar z ktorego pani dr skuteczie ją... Agnieszka Za, za i jeszcze raz za (1) Pani doktor przyjechała na wizytę domową o siedemnastej w sobotę - nie... W. Pędzich Wyjatkowa osoba (1) Przemily stosunek do dziecka, wyczerpujace wyjasnienia. Pierwszy raz... Maya z Mama Tak powinno byc wszedzie! (1) To mi sie podoba, takiego kogos brakowalo mojej coreczce ktora nienawidzi... Ania Sz.