Pediatra Pasierbska Małgorzata- ktoś zna?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Znacie pediatre Małorzatę Pasierbską?
Przyjmuje od 1 stycznia w przychodni na Jasieniu.
Może ktoś był/jest pacjentem pani dr. i może cokolwiek powiedzieć.
Proszę o opinię:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pediatra Pasierbska Małgorzata- ktoś zna?

znam ta Panią osobiście nie jako lekarza
i goraco polecam, oddana do dzieci, bardzo mila sympatyczna
ma podejcie, lekarz ktory jeszcze na szczesce sie nie wypalil
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Znam, była moją lekarką przez kilkanaście lat, świetny fachowiec, jako jedyna z kilku lekarzy rozpoznała swojego czasu szkarlatynę we wczesnym stadium. Poza tym unika niepotrzebnego stosowania antybiotyków, proponuje skuteczne metody zwalczania dolegliwości ( sprawdzone j0ak byłam w ciąży). Polecam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłam dzisiaj z dzieckiem u dr., więc się podzielę moimi wrażeniami:)
Podejście do dzieci- super, nigdzie się nie spieszy, wszystko wytłumaczy.
Ciężko oceniać lekarza po jednej wizycie, ale dr zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie:)

Martka, jak dalsze wrażenia ? Bo my byliśmy w sumie na 4 wizytach u Pani dr i jestem pod wielkim wrażeniem :)
Opinie o niej jako lekarzu również słyszałam same rewelacyjne

Dr Pasierbska pracowała również w przychodni w VII dworze, rewelacyjna kobieta,zawsze trafnie diagnozowała moją córkę, świetne podejście do dzieci.
Szczerze polecam.

Kasiu nadal jestem zadowolona z opieki:)
Mój synek jest dosyć "trudny", więc zazwyczaj wizyty u lakarzy nie były łatwe, a u dr jego fochy obracane są w żart i jest ok.
Zaleciła nowy lek (ribomunyl), mam nadzieje że wkońcu mój mały przestanie chorować;)

Witam!

Pani dr Pasierbska leczyła mnie od małego w przychodni VII dwór! Chodziłem do niej nawet kiedy ukończyłem 18 lat i powinienem przejść do lekarza ogólnego. Zawsze zalazła czas na to by pomóc, poradzić. Jako lekarz jest fachowcem. Nie mogę powiedzieć ani jednego złego słowa! Przykro mi że nie mogę się już u niej leczyć :( to wielka szkoda... Nie spotkałem się jeszcze z żadnym lekarzem który by miał tak profesjonalne podejście do pacjenta a do tego... to ciepło... wchodząc do gabinetu nie odczuwało sie że tego że właśnie wchodzisz do lekarza tylko do członka rodziny, przyjaciela... to bardzo ważne!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

my też do niech chodzimy i jestem bardzo zadowolona.

No i ja dożę swoją cegiełkę, moją 14-letnią córkę woziłem od urodzenia na VII Dwór w Oliwie chociaż mieszkam ... na Oruni Górnej, a dlaczego , bo pani doktor to nie żaden lekarz tylko wspaniały przyjaciel dzieci, który zna się na pediatrii ... ot i to tyle bo dużo dobrego zostało powiedziane i ja pod tymi opiniami sie podpisuję
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

a ja mam wrażenie ze wypisuje niepotrzebnie ciagle nowe leki, nawet nie pytając co mam w domu.... a synek już 2 raz dostal dawkę leku za dużą jak na swój wiek.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moje dziecko było pod opieka dr Pasierbskiej przez 15 lat. Bardzo dobry kontakt z dzieckiem, wyczerpujące info dla rodziców. dobra intuicja lekarska poparta doświadczeniem. Gorąco polecam. Szkoda, ze nie pracuje już w Oliwie - jeżeli trzeba będzie to przepiszemy się na Jasień. Dr Pasierbska jest tego warta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tylko nie wiadomo jak długo jeszcze będzie pracowała w przychodni Jasień....
Obserwując atmosfere pracy w tej przychodni współczuje jej pracownikom.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, no to Pani doktór Pasierbska już na Jasieniu nie pracuje. wątpie, żeby tłumaczenia odejscia Pani dr przez Panie z rejestracji były prawdziwe-coś muszą powiedzeieć. Może ktoś wie gdzie teraz dr Pasierbska pracuje?Jest takim fachofcem, że pojade za nią wszędzie:)przed chwilą sie dowiedziałam o tym, że nie pracuje, bo chciałam dziecko zapisać na wizyte. Chodziłam na Jasień tylko dla tej pediatry, bo przychodnia jest okropna jeżeli chodzi o jej zarządzanie. Pilne!
A może polecicie jakąś Panią doktor tylko piszcie dzielnice bo po samej ulicy to nie wiem gdzie dana przychodnia się mieści.ZOSTAŁAM BEZ PEDIATRY:(

polecam przychodnie medrod na warszawskiej to jest ujescisko
a z pediatrów dr pietrzyk
albo dr czepil

Również chętnie się dowiem gdzie teraz przyjmuje dr. Pasierbska, mam dość przychodni Jasień, chcę ją zmienić.

Ja zrezygnowałam z tej przychodni w zeszłym roku. Moim zdaniem to jest nieporozumienie żeby o godzinie 8.00 słyszeć, że wolnych miejsc do pediatry już nie ma i tak w koło Macieju codziennie. Chodzimy teraz do przychodni Morena, może nie jest tak nowocześnie jak na Jasieniu, ale jeszcze nigdy, żaden lekarz nie odmówił przyjęcia moich dzieci. Panie w rejestracji są po prostu przemiłe, z lekarzem nawet przez telefon można uzyskać konsultację. Naprawdę polecam jako alternatywę.

Też muszę zmienić przychodnię chodziłam tam tylko dla P. dr. Pasierbskiej. Słyszałam ,że wyjechała z Trójmiasta. Co do przychodni to, straszna porażka .Nawet na dzieci zdrowe nie można się zarejestrować Tel. dodzwonić się do nich graniczy z cudem ciągle zajęte. Masakra :(((
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety doktor Pasierbska przeprowadziła się do poznania i juz nie pracuje w Gdańsku. Wielka szkoda i musiałam moje maleństwo zapisać do jakiejś innej pediatry wybrałam przychodnie na Oruni bo mam blisko zobaczymy jak to się skończy jak będzie problem. Na razie po jednej wizycie jestem zadowolona.
Wielka szkoda dr Małgosi na prawde była rewelacyjnym lekarzem leczyłam się u niej 18 lat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

DOKTOR PASIERBSKA pracuje teraz w przychodni w Swarzędzu :) wszyscy sa zadowoleni:) ja też :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Absolutely first rate and copper-btootmed, gentlemen!

Inne tematy z forum

Oliwkowa Park (24 odpowiedzi)

Oliwkowa Park znajduje się w części Gdańska, która w ostatnich latach niezwykle się rozwinęła....

Jasieńskie Domy (6 odpowiedzi)

Osiedle domów znajduje się w jednym z najszybciej rozwijających się pod względem zabudowy...

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2191 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....