super miejsce- gorąco polecam (2) byłam z narzeczonym w tym wspaniałym miejscu, same centrum blisko morza,... Sandra Jan - opinia (1) dużo jeżdżę po kraju i byłem zdziwiony,że w takim małym pensjonacie przykłada... Jan Lulu, rewelacja, dobra cena, spokój, miła atmosfera!!!! (1) Postanowiłam sobie wypocząć w weekend nad morzem, i jako kobieta wymagam... Jola
super (1) jesteśmy zachwyceni jedzeniem. w Antonia (1) Bardzo miła obsługa,Panowie stają na wyoskości zadania, bardzo klimatyczny... klient zadowolony POLECAM WSZYSTKIM !!!!!! (1) w Tabunie miałam przyjęcie weselne i jestem zachwycona!!!Jedzenie było super,... Lidia Fajnie, milo, czysto (1) Bylam przez 3dni na majowce. Mila obsluga, swietne informacje co zwiedzic... Mariola POLECAM (1) Polecam wszystkim którzy chcą odpocząć i podładować akumulatory.Zabiegi -... Honoré de Balzac SUPER ZADOWOLONY! (1) Wraz z rodziną wybrałem się na 3 dniowe wakacje do Gdańska-Osowej. Samochodem... Marek nie polecam (1) Nie polecam!!! Włascicielka Tabunu- niekompetentna i kłótliwa. nie zalezy jej... nie zadowolony nie diotrzymanie terminu (1) Ustalałam z włascicielka termin przyjazdu tzn 30 kwietnia o godz 23.30... ROZCZAROWANA Villa Pallas (3) Miałem przyjemność nocować w tym hotelu i jestem bardzo pozytywnie... Maciej Kowalewczany niezapomniany pobyt (1) Przemiła i profesjonalna obsługa, pyszne śniadanka i wyjątkowa atmosfera.... Katarzyna nie dziwmy się (1) skoro w 10 koni jeżdżących połowa jest koni z pensjonatu:/ Stajnia super,... widmo Rewelacja!! (1) Przemiła Pani:)Lokalizacja wspaniała i piękne pokoje-przytulne i czyściutkie... Marta Krysztoforska zabawa ludźmi (1) zatrudniaja na 3 miesiące stwarzając pozory,że na dłużej.Przestrzegam przed... yanek 54 Polecam (1) Właśnie zaczynamy przygodę z koniem w tej stajni, świetne miejsce z ciepłą... K&P Godny polecenia (1) Spałem w tym obiekcie kilka razy niskie ceny przyzwoicie w środku. rysiek Polecam!!! lepiej od HOTELI (1) Gorąco polecam,spędziłem tam dwie doby,myślałem wraz z żoną że za taką cenę... Przejezdny Lechu - opinia (1) POLECAM!!!JEST BARDZO CZYSTO,CICHO,POKOJE SĄ Z TELEWIZORKIEM,MIŁO,NIE DROGO I... Lechu