Polecam szczególnie z dziećmi. (1) Dobre jedzonko, miła obsługa, sporo przestrzeni no i jak ktoś lubi to można... Artur Villa33 Sopot (1) lokalizacja super nowy budynek lecz trochę brudno pokoje sprzątane na szybko... gość SUPER!!! (1) Zdecydowanie polecam. Doskonała lokalizacja, blisko do plaży, bardzo czysto i... marcin
Henryk - opinia (1) Miły, ciepły wystrój, pomocna obsługa, dobra lokalizacja, obfite śniadania,... Henryk Odiz - opinia (1) Super położony obiekt.Cisza-do centrum 3 minuty na przystanek i 3 przystanki... Odiz rewelacja! (1) czytałam rozne opinie o restauracji.. wiekszosc niestety negatywnych... byla... AffirmativeSis Polecam wszystkim którzy chcą spędzić miło czas w gronie najbliższych (1) Już po raz kolejny zorganizowałem w Villi Eva moją rocznicę ślubu. Jak... Sławek smakowicie (1) Wyśmienite i niebanalne jedzenie, oraz ciekawe desery! Pokoje bardzo... a.f Warto tam zajrzeć i zostać (2) Naturalna przyroda z dobrym jedzeniem. Sławek zdecydowanie nie polecam (1) Mikroskopijna łazienka z nachodzącą na sedes umywalką, zużyte i strasznie... Hans Dla mnie super (1) Mogłem w końcu odpocząć także na kwaterze , właściciele dbają by jednostki... Ryszard Jest ok. (1) Przejeżdżając przez Gdynię korzystam z ich usług. Kameralnie dobra lokalizacja. Daro super miejsce (1) Wszystko super ,na dużym poziomie, przemili gospodarze warte polecenia... Frąckowiak BAJECZNIE (1) Chciałabym powiedzieć tylko tyle, że Eden to magiczne miejsce.I niech nie... Matylda Zapowiada się dobrze ale... (1) Sala, wystrój, teren wokół Magnatu - wszystko ladne. Rozmowa rok wcześniej... Marek menadżerka zniechęca (1) szukaliśmy miejsca na wesele i pojechaliśmy do Magnata żeby dowiedziec sie... Aleksandra Ładne i czyste miejsce (1) Bardzo miłe miejsce, czyste pokoje i łazienki, bardzo dobrze wyposażona... Magda Bardzo ładne miejsce (1) Na prawdę bardzo ładne, czyste i miłe miejcie. Przemiła Pani właścicielka.... wczasowiczka Godne polecenia (1) Polecam wszystkim niewybrednym ten pensjonat jako doskonałe miejsce noclegowe. Jacek Było Idealnie (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze wspaniałego wesela w Magnacie. Obsługa wpełni... Leszek