NIE!!! (1) Witam, osobiście odradzam pobyt w tym miejscu. Spędziłam tam 1 tydzień.... Karol Miejsce godne polecenia (4) Ja również miałam przyjemność spędzić kilka dni w Panu Tadeuszu. Miło,... Basia Polecam! (1) Fantastyczna lokalizacja (przy głównym "deptaku", obok molo w Sopocie), a... Michał
doskonałe zakwaterowanie (1) Piękny hotel z ekskluzywnymi łazienkami, które zrobił na mnie wrażenie jak... Julia W. marzec 2012 (1) Jestem bardzo zadowolona z pobytu. Pokoje są duże i czyste a posiłki bardzo... Monika R. dla tłuściochów lubiących smród (2) 1. menu ubogie. dosłownie kilka potraw. 2.przy zamówieniu okazało się, iż nie... Darek Romantyczna Kolacja w Antoninie (1) Byłam na romantycznej kolacji w Villa Antonina w walentynki na kuponie Citeam... Ania i Tomek bardzo dobre warunki mila obsluga TANIO (1) wszystko Ok firma bardzo fajny hotel - inny niż wszystkie (1) polecam hotel we Wrzeszczu, nie wiedziałem , że jest tam taki obiekt!Jedzenie... Jankes pokoje hotelowe (1) Bardzo wysoki standart poki i nie drogo. Miła okolica. Maria dobre miejsce (1) profesjonalna obsługa Edmund beznadzieja (1) Rozczarowanie to dobre słowo aby określić ville eva.Ceny wygórowane co do... pago dyskusja obsługi o KUPIE, tak proszę Państwa o KUPIE (1) Nie wiem może to jest na porządku dziennym u Państwa, ale rozmowy o... krak paulina - opinia (2) średnio polecam.wyżywienie ok,pokój także.jeśli chodzi o lekarza to....szkoda... paulina Zdecydowanie ODRADZAM (5) Generalny BRAK OBSŁUGI, nieprofesjonalne podejście. O ile pokoiki bardzo... Turystka rewelacja (1) Przemiła obsługa (Pani blondynka), super kuchnia, fajny klimat. Ciepło i... mag przytulnie i kameralnie !! (1) Obiekt kameralny, przytulny, wszędzie blisko!! Sandra A - opinia (1) Tabun jest idealnym miejscem na cudowne i klimatyczne wesele, razem z mężem... A Super (1) Piękne czyste i gustownie urządzone pokoje. Pyszne śniadania w eleganckim... Marianna Zacwycona! (1) Jestem zachwycona już po raz kolejny, do tego stopnia że postanowiłam napisać... Iwona