Najlepsza sala weselna w Trójmieście! (1) Jesteśmy zachwyceni samym miejscem oraz ludzi, z którymi współpracowaliśmy... Natalia żal.pl NIE POLECAM! (1) naprawde szkoda czasu i pieniędzy. Obsługa nie kompetentna kto inny umawia... już tam nie pojadę Świetne miejsce (1) Świetny obiekt dla osób szukających miejsc ze swoistym "klimatem". Pokoje są... Magdalena L.
.. (2) NIKOMU NIE POLECAM! To co zobaczyliśmy po przyjeździe całkiem nas załamało!... Karolina Porażka (2) Miałam wątpliwa przyjemność zobaczyć jak działa OW Omega w Przywidzu. To co... Zawiedziona Jacek - opinia (1) Fajne miejsce. Cisza, spokój, przemiła obsługa. Pokoje bogato wyposażone i... Jacek POLECAM ! (1) obsluga świetna! gorąco polecam ! jedzenie wspaniałe, mięsa rozpływały się w... Katarzyna NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Sala ok. kelnerzy niby ogarnięci ale przepływ informacji pomiędzy Panią... Basia naprawdę polecam (1) Witam, naprawdę polecam ten obiekt. Jest to nowy dom, w którym wszystko jest... Michał Topolski Fatalna obsługa (2) Impreza okolicznościowa oraz nocleg naszych gości okazały się totalną porażką... B. Radtke Pierwszy roczek (1) Mój synek swoje pierwsze urodziny spędził właśnie w tej restauracji.Decyzja... Wioleta J.z rodzinką obiekt godny polecenia (1) W willi akacja spędziliśmy weekend majowy, bardzo fajne miejsce, cicho,... Kinga29 Ryszard47 - opinia (1) Wyjątkowo miła obsługa, fajna właścicielka, bardzo czyste pokoje Ryszard47 ZADOWOLONA (1) Byłam w pensjonacie Zosia zimą podczas ferii z dziećmi i naprawdę jestem... Jowita STARE WPISY! świerze domki :-)... (1) widzę że na trójmieście widnieją tylko stare wpisy, więc warto dodać coś... cdens Joanna - opinia (1) Willa jest świeżo wyremontowana,więc jest w niej czysto i świeżo. Pokoje są... Joanna pollecam (1) Dobry kontakt, bogata oferta, rodzinna atmosfera, bardzo ładna okolica, wiele... Monika Polecam (1) ceny mogłyby być niższe, ale i tak nie jest źle w porównaniu z innymi takimi... Mimi wspaniałe wesele (1) Mieliśmy ogromną radość organizować wesele w Villi Palladium. Już od początku... Kamila Polecam wesele na sali diamentowej (1) Jedzenie przerosło moje oczekiwania - było pysznie ! Sala piękna, ale trzeba... Justyna