willa (1) Bardzo fajne miejsce, z moja rodziną spędziłam na prawde fajnie czas i... Andzia Hotel na Stadionie (1) Bardzo ciekawy hotel znajdujący się pod trybunami stadionu. W cenie noclegu... Karol z Krakowa Najfajniejszy pensjonat w Gdynii (1) Mewę prowadzą chyba najfajniejsi i najmilsi ludzie na ziemi. Rodzinnie,... Alicja
REWELACJA!!!! (1) Pyyyyycha! Super restauracja. Znajomi polecili nam ta restauracje jako nowe... Milena chrzest (3) zamawiam przyjęcie na okazję chrzęstu a tu niespodzianka brak pomieszczenie... zygi Cos strasznego.. (1) Odradzam ! NIe polecam ! Pobyt u tych panstwa o maly wlos nie zrazil mnie do... Karolina Iza i Rainer Baumann - opinia (1) Super miejsce , spokój, przemiła obsługai bardzo czysto!!! Polecam Iza i Rainer Baumann wspaniała organizacja wesela (1) 20.10 odbyło sie w Dworku Novello nasze wesele.Chcielibyśmy serdecznie... Monika i Dominik Super pensjonat dla par i rodzin za niewielką kasę Opublikowane Super pensjonat dla par i rodzin za niewielką kasę :) (1) Schludny i zadbany pensjonat położony ustronnym miejscu niedaleko centrum... Michał bardzo fajny pobyt! :) (1) polecam zdecydowanie wszystkim, którzy chcą odpocząć w dobrej atmosferze :)... A. wesele (1) Lokal godny polecenia, pyszne domowe jedzenie. Obsługa profesjonalna, a... Madzia WESELE 29.09.2012 (1) Szanowni Państwo, Wesele naszej córki wspominać będziemy z dużą... ANDRZEJ S. Super (2) Witam, goraco polecam wszystkim ktorzy ceniaca sobie wygode, bezpieczenstwo i... Wymagajaca turystka wesele 22.09.2012 (1) byłam gościemna mniejszej sali super ogólne wraznie jedzonko ok wszystko... anna Idealna na wesela (1) Mimo niepozornej wielkości, villa jest idealnym miejscem na wesela. Sale... D OK (1) niedawno tam spałem, jest ok. Przede wszystkim czysto łazienki jak nowe. jest... Andrzej Zadowoleni baaardzo! (1) Super Pani manager z którą się przemiło współpracuje, pyszne jedzonko, piękny... Ewa i Darek wesele (1) Dziękujemy za wspaniałą obsługę wesela w dn. 08.09.12.! Pani Ania- menadżer... Lidia Rzeczycka Świetna obsługa i dobre jedzenie na weselu (1) Jeśli ktoś waha się czy robić wesele w Novello to możemy śmiało polecić.... Bartek i Magda Fantastyczna obsługa Novello (1) Wesele w Novello mieliśmy w sierpniu 2012. Zarówno my jak i goście jesteśmy... Magda i Bartek