Super (1) Super Neumann wredna i nieuprzejma (1) Bardzo niemiła, niekompetentna i wredna obsługa, która nie potrafi absolutnie... Turysta super! (1) Wynajęliśmy 3 pokoje dla rodziny. Wszyscy byli bardzo zadowoleni, pokoje... Ewa
Trudno wyrazić jak SUUPPERRR! (1) Szanowni Państwo. Organizowaliśmy duże wesele (180 osób) w sierpniu 2012. Tak... Teściowa Misia Monika i Łukasz - opinia (1) Polecamy :) Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tej willii-przytulne i duże... Monika i Łukasz SUPER WESELE (1) w SIERPNIU ODBYŁO SIĘ NASZE WESELE W DWORKU NOVELLO. OBSŁUGA BYŁA SUPER A PAN... Zabcia2406 number one (2) Warto zwieńczyć odpoczynkiem w komfortowych warunkach tego obiektu. Willa... gosc średnio na jeża (1) O czego by tutaj zacząć, a może od tego że na dzień dobry przywitał nas brak... Marta recepcja (1) wszystkie Panie ktore pracuja na recepcji sa bardzo sympatyczne mile i... alfons Miło spedzony czas (2) Zaplanowałam uroczysty obiad dla najbliższej rodziny i przyjaciół . Jedzenia... Anna Bruno - opinia (1) polecam! Bruno Idealny wypoczynek (3) Miałem okazję wypoczywać w Willi Promyk z 17 swoimi znajomymi było bardzo... Marcin Wojtaszek Świetne miejsce (1) Wszystko było dokładnie tak jak w opisie i na zdjęciach - a nawet lepiej!... Bartek 4/6 (1) Te stare domki to faktycznie beznadziejne :0 jedno dobre, ze sa tanie. Nowe... Przemo77 JEŻELI CHCECIE BYC OBRAZANI ZA SWOJE PIENIADZE - DLA MASOCHISTÓW .... (1) SZANOWNI PAŃSTWO, ZACHECONA REKLAMĄ W TELEWIZJI /WIADOMO JAKĄ/ POJECHAŁAM I... MARUSIA76 Unikajcie! (1) Nie polecam - brudno, brudno, brudno Raf fatalnie (2) Nikomu nie polecam tego miejsca! byłam obejrzec salę weselną, osoba... Beata polecam wszystkim (1) zgadzam się z opiniami - czysto,spokój,miła obsługa,pokoje jak... Ania i Darek Okropne! (1) Stare domki, za które płaci się aż 120zł/doba powinny być w miarę czyste i z... autorautoooor Dobry hotel, wspaniała obsługa, miła atmosfera (1) Witam, Chciałabym gorąco polecic Hotel Gniecki tuż za Gdańskiem :) Pobyt w... Agnieszka Trocha